Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tányértörő dühautomata


Kinek ne lenne olyan pillanat az életében, amikor legszívesebben tombolva törne-zúzna maga körül, és ripityára törne mindent, ami a keze ügyébe esik. Sajnos azonban sokszor olyan helyen lenne jó ezzel a sajátos terápiás módszerrel levezetni a bennünk felgyülemlett stresszt, ahol erre nincs lehetőségünk. Mert otthon még csak repkedhetnek a távirányítók, tányérok és poharak, de a munkahelyén mégse dobálhatja az ember a falhoz a ceruzatartót, és nem vághatja a főnök fejéhez a billentyűzetet.

Ilyen helyzetekben jön igazán jól a Yarisal & Kublitz művészpáros ötlete, a Passzív Agresszív Dühlevezető Automata. Ez nem más, mint egy kissé átalakított ételautomata, amelynek polcaira különféle törhető tárgyakat tettek. Van itt porcelán kiscica, keringőző giccs-szerelmespár, díszes tányér, festett váza, vagyis mindaz, amit jó érzéssel lehet apró kis darabokra zúzni. Csak bedobjuk az érmét a gépbe, kiválasztjuk a nekünk tetsző darabot, amely már pottyan is le a helyéről, hogy mi kéjes gyönyörrel hallgathassuk pusztításunk eredményét. A terápiás jelleggel végzett rombolás után megnyugodva térhetünk vissza dolgunkhoz, és még csak takarítanunk se kell. Te mikor használnál egy ilyet?   forrás: wrongdistance

Címkék: design humor elmebaj

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr55511435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kikkoman 2008.06.11. 10:20:28

Ez állat! Milyen jól jönne egy ide hozzánk a folyosóra! Minden órában használnám legalább egyszer.

winston01 2008.06.11. 10:37:39

Azért így, h a gépben törik össze, nem az igazi, nem ugyanaz, mintha én vágnám földhöz.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.06.11. 10:42:30

winston
Ha nem jön be, az automatát még mindig nyugodtan megrugdoshatod.

2008.06.11. 10:43:15

Én soha.
Mert ez performansznak performansz, de, hogy helyettesítené a saját erőből földhöz vágott tányért, azt nem hiszem ;-)
A düh levezetéséhez ugyanis erőkifejtés kell, nagyobb, mint ami az, hogy beejtem a pénzt az automatába.
Mondjuk, tányért törni sem szoktam, mert az után meg valóban takarítani kell (ha jól csináljuk az odavágást, nem is kis területről), ezért jobb rúgdosni a falat, vagy beb...ni az ajtót tiszta erőből.

Hangyasav 2008.06.11. 11:04:24

Az 5let kellően gyagyás, és mint művészeti projekt tetszik is.

Hogy valóban működjön, én továbbfejlesztém (hommage Fighters Club): legyenek benne eredeti, pótolhatatlan darabok, Ming-vázák, herendik, kihaló ausztrál törzsek utolsó tojás-faragásai, navajo kerámiák, ilyesmik... na, az levezetné a frusztrációt, pláne, ha jó drágán lehet pusztítani...

B Z · http://igy-tarts-szeretot.blog.hu 2008.06.11. 11:25:01

...és csak hitelkártyával működne ;)

flagrans 2008.06.11. 11:41:30

csak aprópénzzel működne, papírral soha!
elképzelem magam, ahogy idegesen rohanok ki az irodából, h levezessem a dühöm, a homlokomon az ér dagad az idegtől verejtékezik, a tenyerem izzad, és ebben az állpaotban kaparom össze az aprót, h bedobhassam, hogy aztán jól lehűtsem magam azzal, h összetörök 1 tányért. ha nincsen elég apróm az eredmény, h szét kell rúgni a gépet.
kóser.

ndrw 2008.06.11. 11:50:41

hát ez kurvajó:D

én egy box, és egy foci-gépet is kitennék
a "kritikus" helyekre :DDD

gizinénnye 2008.06.11. 13:55:41

Én picit másképpen csinálnám.Lenne egy ilyen..vastag falú üvegdoboz és tudjátok mint a kutatók igy be lehetne nyúlni kesztyűvel...no és ott jól a falához b.szni amit kell.Erőkifejtés megvolna, takarítani ugyanúgy nem kell.
Ha meg főnök volnék valahol csinálnék egy külön tombolj szobát.Najó hülye vagyok.

freaky 2008.06.11. 15:39:43

Jaj de szupi!
Nekem is be kellene szereznem egyet itthonra.Tuti unaloműző!:)))

egygrafikus 2008.06.13. 15:28:23

Nagyapám a svájci zsebóráját vágta ilyenkor földhöz, volt, hogy még rá is ugrott, aztán napokig rakta össze újra (értett mindenhez). Úgy kéthavonta megismételte, jól elvolt vele...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása