Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lost 3. évad lezuhant repülővel

A napokban írtam a Heroes sorozat új-zélandi gerillakampányáról, ahol az utcán megállították az időt. Ehhez hasonló köztéri látványosságot eszeltek ki a spanyol Fox csatorna megbízásából a Bungalow25 ügynökség kreatívjai is, hogy a Lost hamarosan induló 3. évadjához egy kis felhajtást csináljanak. Az Oceanic légitársaság 815. számú gépét megépítették életnagyságában, és úgy helyezték el, mintha orral előre becsapódott volna a földbe. Mindehhez egy forgalmas helyet, a madridi főpályaudvaron lévő trópusi kertet választották, ahol persze lett is nagy csődület. Jöttek az emberek nézelődni, és vitték a sorozat hírét szerte a madridi nyárba. Jó ötlet ez is, megint csak irigykedhetünk, hogy nem mondjuk a Nyugatiban csináltak hasonló installációt, és nekünk mindig legfeljebb csak valami összegányolt óriásplakát jut.                         forrás: advertisinggoodness

Címkék: tévé ambient

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr46515089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr_Wolf 2008.06.12. 11:01:45

Azért nálunk is van ilyen.
Állítólag a vizitdíj népszavazás valójában a Jóban-Rosszban új évadának a gerillakampánya volt.

Pantone 2008.06.12. 11:08:41

Wolf:)))
A BKV-sztárjk meg egy Vespa-akció volt?

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2008.06.12. 12:29:05

a madridi pályaudvarnak van trópusi kertje? mondjuk nálunk a nyugatiban pedig állatkert van, kiterjedt élősködőtani tárlattal.

na de addict. naná, hogy összegányolt plakátot kapunk. hova fért volna el a repülő? A "dikkmán" panoptikum, vagy a "jegyeketbérleteketórákatékszereket" ketrec elé?
A "firkálósköcsög" horda áldásos tevékenységéről meg már ne is beszéljünk.

albinoblacksheep 2008.06.12. 14:04:37

Én két napja láttam a nyugatiban hasonló installációt. Csak annyira nem tudtak vele mit kezdeni, hogy fél napi össze vissza jártak a vonatok. És arra se jöttem rá , hogy a kisiklott vonat az mit reklámoz....

Pantone 2008.06.12. 14:25:57

albino
Europa Expressz 2?

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása