Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hihetetlen horgásztrükkök a parton

Bevallom, nem vagyok egy nagy horgász, ehhez fűződő utolsó élményeim még gyerekkoromból származnak, amikor naphalat meg snecit fogtunk a közeli ruszki-tóban. Utoljára akkor volt pecabot a kezemben, ezért aztán engem könnyű megvezetni ilyen téren, laikusként nem tudom teljes bizonyossággal megállapítani, hogy a különböző trükkök valóban kivitelezhetőek-e. De remélhetőleg lesznek itt majd olyanok, aki megteszik ezt helyettem, és eldöntik, hogy a filmeken látottak trükkfelvételek-e vagy sem.Merthogy a beszédes nevű Take Me Fishing cég által indított, horgászokat célzó kampány weboldalán Master Casters néven futó kisfilmekben olyan dolgokat lehet látni, amitől egy laikusnak biztos, hogy leesik az álla. Rutinos horgászszakik olyan trükköket mutogatnak, amik olyan precizitást és kézügyességet igényelnek, ami egészen valószínűtlen.

Egyikük agyaggalambokat csapkod szét a horgászbot végén lévő nehezék reptetésével (biztos van erre  valami szakszó, de az nem tőlem fogjátok megtudni), egy másik fickó vadnyugati pisztolyhősként két bottal borítja le a piramisszerűen felállított konzervdobozokat, egy harmadik meg 180 yard távolságból dob kosárra a nehezékkel. Ötletes, látványos vírusfilmek egy szokatlan témában, amibe így laikusként is jó érzés egy kicsit belekóstolni, fejet hajtva közben a horgászok előttem eddig nem ismert tudása előtt. A beszúrt videóban barátunk Tell Vilmosként almát szed le a haver fejéről, aztán cigarettát és kártyalapot csap ketté a botjával.

Címkék: online hobbi látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr31517332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balu · http://www.balulap.hu 2008.06.13. 14:19:35

Fizikailag nem lehtetlen. Sőt, van köztük olyan, ami nem is nagy szám. De hogy bármelyik horgász ilyesmikkel szórakozzon...

(Mindemellett lehet, hogy trükkfelvétel... Tulajdonképpen, ha valamelyiket többször vették fel, hogy legyen egy használható, már az is mondható trükkfelvételnek...)

Balu · http://www.balulap.hu 2008.06.13. 14:20:18

u.i.: Jó tíz éve még én is naphalaztam a Ruszki-tóban... biztos nem egyre gondolunk...

boldiii 2008.06.13. 14:46:29

Egyetlen egy dolog problémás az egészben: Ha valaki mindezt valós, 50g-os ólommal próbálkozik és nem jön össze az elsőre a felvétel.
Ha viszont csak valami műanyag bármi, akkor sok veszély sincsen és nem is nagy kaland az ügy.

johnplayer 2008.06.13. 15:26:39

Én horgászom. Egy jó pecás, aki megtanult pergetni (villatóval, műcsalival rablóhalra horgászni, amikor sokat kell dobálni a csalit órákon át) az centire oda tudja dobni a csalit ahová akarja.
Látványos, de csak gyakorlás kérdése.

rognork 2008.06.13. 15:38:59

ez biza sima ügy, sok gyakorlás kell csak.

sznorbee 2008.06.13. 15:57:02

fruxlrtnbczm!

Kitartást kívánok a gyógyulásodhoz!:-)

Pipas 2008.06.13. 16:40:38

Ja, aki horgászik az türelmes és a sok türelemnek megvan a hatása.

Mondjuk persze létezik a másik oldal is, a kezdők. Nem hiszem, hogy valaha el fogom felejteni azt, amikor a Mátyás barátom négy méter nekifutással körülbelül másfél méterre hajította öklömnyi ólommal ellátott szerelékét, mindezzel akkora csobbanást okozva mint egy közepes méretű nukleáris robbanófej.

hgt 2008.06.13. 17:07:11


A horgászok szimplán mentálisan betegek.

A pozitivum az ügyben, hogy a parton ülve a vizet bámulva "élik ki" a mentális problémáikat és legalább nem késsel rohangálnak a kezükben az utcán.

De szeretem a kockásinges, halász-vadász, igen egyszerű amerikai polgárt...

én58 2008.06.13. 17:30:53

bekötött szemmel is...

jatekblog · http://jatekletoltes.blog.hu/ 2008.06.13. 20:08:28

Ezek alapkövetelmények a horgászvizsgán!

balta 2008.06.13. 23:14:40

nekem volt szerencsém ilyeneket dobálni anno pár éve, azért nem olyan marha könnyű. Mondjuk ha nem is ólom, hanem csak valami műanyag dobósúly és fejbe nyomja vele az ipsét, akkor annak annyi. sztem trükk

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása