Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

[brief.blog.rovat] JET : út a kútra

Feltételezett ügyfél: Lukoil

Feltételezett brief:

Sziasztok!

Végre-valahára megérkezett az éves akcióterv - egyenesen Moszkvából!

Idén a forgalom erőteljes növelése a cél (ez eddig nem meglepő) - viszont végre-valahára gerillában lehet, sőt kell gondolkodni, esetleg minimális POS kiegészítéssel.

Nyugodtan engedjétek  szabadjára a fantáziátokat, bevállalós, úttörő megoldásokat várunk.

Ha kérdés van, jöhet!

Üdv,
L.

UI: Egyben valami olcsó  promócióra is várunk javaslatot.





Ügynökség feltételezett levele a megbízónak
:


Sziasztok!

Egy koncepciót dolgoztunk ki - de ebbe belegyúrtuk a második feladatot is. Merész, ahogy kértétek.

Az alapötletet az adta, hogy azt írtátok, úttörő megoldást kerestek: az egyik krea felvetette, hogy mi lenne, ha ténylegesen utakat törnénk (azaz tennénk járhatatlanná) -  még hozzá úgy, hogy eltereljük az autókat a JET kutak felé. Figyelembe véve, hogy jelenleg kb 100 autóból jó ha egy lekanyarodik egy-egy kúthoz, a forgalomnövekedés a kutakon százszoros is lehet!

Ami a második célt - azonosíthatóság - illeti: mivel az emberek gerilla megoldásunk miatt úgyis kénytelenek a JET kutakon áthatani (feltételezésünk szerint dugó lesz, ami szintén növelheti a vásárlási hajlandóságot), igazán minimálban nyomathatjuk a promót. Javaslatunk: egy nyereményjáték, amiben nem lehet ajándékokat nyerni. Helyette alacsony árakat sorsolnánk ki a vásárlók között - például hetente ketten olcsón vásárolhatnának minden kútban, véletlenszerű időpontokban.

Remélem nektek is tetszik, mi nagyon élveztük az ötletelést, reméljük, lesz még sok ilyen izgi gerilla dolog!

Üdv,
L.

Címkék: gerilla köztér brief jet

2008.06.20. 12:00 chimie 14 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr35527715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2008.06.20. 12:07:35

A beküldő, Ádám brief-változata:

eltételezett ügyfél: Jet (Lukoil)


Feltételezett brief:
--------------------

Szevasztok!

No, a következő a helyzet.

Most, hogy az oroszok felvásároltak minket, kitalálták, hogy nem akarunk médiára költeni, úgyhogy a kútjainkon helyezzünk ki citylightokat magunkról, frankó üzenetekkel (értelmét ne kérdezzétek...).

Ehhez kéne összedobni gyorsba valami cuccot, mert persze azonnal menjen a nyomdába, hétfőre látni akarjuk, stb... tudjátok.

Az üzenet annyi, hogy jöjjön be hozzánk mindenki, mer mi vagyunk a legolcsóbbak. Az oroszok nem akarják magukat kommunikálni, meg igazából semmit, csak annyit, hogy ez a legolcsóbb kút, semmi csillivilli, csak benya. Küldök mellékelten egy pr-fotót, amit még a múltkori anyaghoz fotóztattunk, hátha.

Légyszi dobjatok össze valami zsír cuccost gyorsba!


Köszi!

Jet Lee


Feltételezett válasz:
---------------------

Daszidanyija! ;)

Mivel a korábbiaknak megfelelően több felületre terveztük a dtp-időt, így kicsit többet tudtunk kreatívkodni az anyagon.

Mint tudjuk, az, hogy önmagában olcsó valami, még nem feltétlenel adja el, ezért az a javaslatunk, hogy tegyünk hozzá egy kis added value-t.

Javaslataink szlogenre:

1. Minden út a Jet Kútra vezet (Rómába, illetve Moszkvába vezet analógiájára, hozzáadott érték: máshova nem is lehet menni, egyszerűen muszáj bejönni a jetre. kreatív: az autópálya járhatatlan, a mellette lévő jetkút nem!)

2. Ha itt tankol, autója repülni fog! (hozzáadott érték: nem csak olcsóbb, jobb is az itt kapható benzin. kreatív: szárnyas autó kilő a jetkútról)

3. Élmény, benzináron (tudjuk, hogy ez nem tartozik a csapásirányba, de egy próbát megér. a lényeg az, hogy a benzined mellé itt kapsz egy csomó szolgáltatást is - bolt, kávé, stb - aminek az árát nem kell megfizetni mert csak a benzint fizeted. kreatív: capucchinot iszogató fiatalok, háttérben az autóba töltik a benzint, látszik, hogy hány litert tankoltak, közben a kép szélén belóg a pénztárgép és látszik hogy csak a benzinár van kifizetve. a kép másik oldalán látszik az ártotem, arról le lehet olvasni hogy mennyi egy liter)

Nekünk az egyes jött be a legjobban úgyhogy azt meg is csináltuk.

Csákó,

Borisz

fcuk · http://blog.lfsteam.com 2008.06.20. 12:54:04

Az olcsó promóció pedig kimerül a tré papírral :) Kövezzetek meg, én ötletesnek találom, hogy felveri a gaz a pályát a kút mellett. A grandiózus megvalósítást már kevésbé.

Sofokles · http://sofokles.blog.hu 2008.06.20. 13:23:53

fcuk:

Csatlakozom a megkövezendőkhöz. Szerintem is maga az ötlet nem rossz, de a kivitel... Hát az elképesztően gáz.

Mária 2008.06.20. 13:39:54

Addig járnak a kútra, amíg el nem törnek...

Mr_Wolf 2008.06.20. 14:43:44

Beállok a sorba, hajigáljátok a köveket. Felhívnám a figyelmet a headline-ra: "Ajándékok helyett alacsony árak". Nos, amíg legalább 2Ft-tal olcsóbb a nyál a Jet kúton, addig lobogtathatják szemközt a Smartpontokat.
És az sem igazán zavar, ha maga a kutas rajzolja zsírkrétával a reklámot - nem életérzést veszek, hanem üzemanyagot.

Antibiker 2008.06.20. 15:48:28

Headline nélkül még talán nem is lenne olyan rossz...

Hangyasav 2008.06.20. 16:01:21

Egy benzinkutat, legyünk őszinték feleim az Úrban, leginkább a benzin ára "ad el", nem véletlenül ragaszkodott a GVH ahhoz, hogy a totemeken messziről, jól olvashatóan kinn legyenek az árak. Ebben nincs is hiba, a Jet sokszor olcsó, bár van h trükköznek a hétvége/munkanapi árképzéssel.

Na de "Minden út..?" Mosteztmost hogy? Itten egyetlen út van, kéremigenszépen, nem mindenút. Ez egy "kikerülhetetlen alkalom vagy esemény vagy benzinkút", ha már szörnyű headline-t akarunk... arról nem beszélve, h a hivatkozott mondásnak kissé más a konnotációja vagy mije.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.06.20. 17:22:17

Chimie, a kép minősége nem túl jó, nem tudsz vele valamit csinálni? ott középen például mi van? Kidőlt egy fa?

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2008.06.20. 17:35:07

Sajnos nem saját gyűjtés. Középen bokrok vannak meg gaz veri fel a betont.

Kövezendők: IMHO autópályán pont ott rosszabb az út minősége, ahol magy forgalom megy át, nem ott, ahol nem járnak kocsik.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.06.20. 17:42:34

ott lehet, hogy rosszabb, de ott nem nő ki a gaz, csak ahol nem tapossák le az autók

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.06.20. 17:53:34

egyébként én régebben mindig az M3-as-on a Jet-en álltam meg, de nem a benzin ára miatt (nem vagyok árézékeny, csak azért nem megeyek máshova, mert 1 Ft-tal vagy 2-vel olcsóbb a 95-ös)autókázni kell)hanem mert nagyon szerettem ott reggeleizni. Olyan klassz szendók voltak, meg finom KV. Ez a vonal, az egyéb szolgáltatás kihangsúlyozása úgytűnik elsikkad

Démétér 2008.06.20. 18:33:50

Tragikus a kivitelezés, hiába nem rossz az ötlet. Aki szerint ez mindegy, mert úgyis csak a benzin ára számít, annak jelzem, hogy arra legjobb válasz a '95-ös XYZ Ft felirat. Vagy az 'Óccsó a bendzin'.

Dr Keynes 2008.08.25. 09:47:26

Az azért valóban szörnyű, hogy mennyien odavannak az olcsóbb benzin miatt. 50 litert tankolsz 00 forinttal olcsóbban és ezért hajlandó vagy:
- szarabb kiszolgálást kapni,
- szarabb benzint tankolni,
- elautózni egy távolabbi kúthoz

néha nem gondoljuk ám át. Természetesen twistelek a kivételnek.

(Más kérdés, hogy ugyanazt természetesen olcsóbban, ha lehet, és persze nem biztos, hogy az életérzés megér 500Ft-ot, a benzin se biztos, hogy az olcsóbb rosszabb elven megy.)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása