Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kövesd a legújabb orrszőrdivatot!

Nincsenek könnyű helyzetben azok, akik szeretnének lépést tartani a rohanó orrszőrdivattal. Egy ideig nem foglalkozott vele senki, mi lóg ki az orrunkból, aztán bevezették a zéró tolerancia szabályt, és kiírta magát a civilizált társadalomból az, akinek kikandikált a szőr az orrlyukából. Most megint változni látszik a nazális testszőrzet megítélése, legalábbis ha a Braun print hirdetéseiből indulunk ki, amelyeken kackiásan fésült, gondosan trimmelt orrszőrviseletek láthatóak. Én azt hittem, hogy testszőr témában minden hülyeséget láttam már a hónaljra ragasztott titkos ékszertől a mellszőrbe vágott szívmintáig, a Braun mégis meg tudott lepni. A jelek szerint a cannes-i zsűrit is, mivel Arany Oroszlánnal díjazták ezeket az inkább szokatlan mint igazán jó hirdetéseket.

 

forrás: advertisinggoodness

Címkék: humor print

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr74535569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soyboy 2008.06.24. 10:53:32

Híjnye de gusztustalan! Köszönet a készítőknek, hogy legalább fika nem lóg az orrukból.

Mr_Wolf 2008.06.24. 11:26:09

Imádkozom, hogy a trendek fejlődésével pár év múlva ne kelljen egy ilyen kis szerkezettel tükörből nézve trimmelnem az ánuszom.

Csekepe 2008.06.24. 11:36:10

Seggszőrből azért egyel nehezebb bajuszt növeszteni:)

co2 2008.06.24. 11:38:22

remek kis reklám ez!
bár a munkatársak "fújj"-olással reagáltak :)

Bery · http://www.hellorepublic.com/author/bery/ 2008.06.24. 12:04:32

Az Adsofthworld-son láttam figyelemfelkeltő Braun-os rekámokat, csak a spam-veszély miatt nem tudtam belinkelni.

bulgakov 2008.06.24. 12:15:50

azért ennek Arany Oroszlánt adni, hallod...van geg-kategória is ezek szerint?

Petrosz 2008.06.24. 12:23:15

Ezt a képi poént korábban már ellôtték egy hajnövesztô szerrel kapcsolatban (mosson kezet az ember a használata után, mert ha máshova téved a keze utána, akkor magára vessen). Ez a Braun reklám szerintem ahhoz képest gyenge. Ráadásul mindig rázós olyat mutatni, ami akkor lenne, ha nem használnánk a terméket. Mert ugye ezt akarja mondani, és nem azt, hogy ezzel a géppel ilyen szép ápolt szôrzetünk lesz. Ismerek olyat, aki az utóbbit venné ki belôle. A modellek sem az igaziak valahogy.

N.Zoli 2008.06.24. 12:31:12

Uristen, ha ilyen lenne a z orrszorzetem, akkor egyszeruen az ujjamra csavarnam es kitepnem abban a pillanatban, vagy kiegetnem ongyujtoval.

Szerintem jok a modellek, pont olyan tipusok, mint azok, akik kopaszodnak, de szegyenlik. es az oldalt megnovesztett hajukat atfesulik, vagy hatulrol elore fesulik a hajukat es a tarkojukon kialakul egy forgo, vagy hajcsattal rogzitnek. Annyira hiuk, hogy nem veszik eszre, hogy meg kopaszon is jobban festenenek. Mondjuk az orrszorbajusz meg inkabb olyan, ami nelkul szebbek lehetunk, mint vele.

Petrosz 2008.06.24. 13:05:53

N.Zoli:
Leírtad a modellekben rejlô ellentétet. Ha valaki hiú, és szeretne tenni valamit a hiányosságai eltakarására, az nem csinál ilyen hülyeséget. Nem releváns a célcsoporttal a viselkedés. Másrészt a kockás zakós modell nem sokat ült kamera elôtt, mert eléggé megszeppent arcot vág.

Végül pedig az a gondom, hogy a három hirdetés igazából nem sokban különbözik egymástól. Szinte semmi pluszt nem tesz egyik a másikhoz.

Azt viszont el kell ismernem, hogy nagyon kemény dió ennek az eszköznek a kommunikálása. Talán egy elhanyagolt, kiugró hajtásokkal teli bonsai jutna elsôre eszembe, ami valahogy passzolna.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása