Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ügyes kampány autóbuziknak

Mi történik, ha egy autóápolási termékeket gyártó cég nem elégszik meg azzal, hogy egy közepesen dögunalmas bannerrel végigplakátolja a különféle autós témájú honlapokat. Ilyenkor a kis marketingesek megdolgoznak a pénzükért, és elkezdenek gondolkozni azon, hogyan lehetne hatalmas költségvetésű médiakampány helyett okosabban reklámozni a terméket. Az Armor All nevű cég az utóbbi megoldást választotta, és egy összekalapált egy miniszájtot, ahol az autóbuzikra és imádatuk tárgyaira építette fel a kommunikációt. A Chose the Champion elnevezésű játékban egy kicsit az autós kártyákra hajazva két autót versenyeztetnek egymással. Közülük az lesz a győztes, amelyikre mi kattintunk, vagyis amelyik nekünk jobban tetszik.

Ezt követően a szavazatunkat eltárolja a rendszer, és minden autónál nyilvántartja a megnyert és elveszített csaták számát. Ezek alapján rangsorolja az autókat, hogy a verseny végén majd értékes díjakat adjon a tulajdonosoknak. Merthogy éppen az a lényeg, hogy az autóikra büszke tulajdonosok nevezhetik be járgányaikat, így mérettetve meg őket a többi autóssal. Egy szépen kiglancolt, körbenyalt kocsi természetes, hogy jobban vonzza a szemet, így a terméküzenet is olajozottan vagy ha jobban tetszik polírozottan kapcsolódik a játékos versenyhez. Én nem vagyok egy nagy autóbubus, de még én is jó ideig elszórakoztam a szavazataimmal, nagy örömömet lelve abban, hogy a rokkantigazolványos Hummereket mindig vesztesnek hoztam ki, ezzel kompenzálva kisebbrendűségi komplexusomat és irigységemet. Próbáljátok ki, aki egy kicsit is szereti a kocsikat, annak nagyon addiktív.

Címkék: autó online

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr100535291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2008.06.27. 10:21:43

"A kis marketingesek..."

Hehehe...

AP (törölt) 2008.06.27. 13:57:42

nekem a harmadik páros után page not found lett, így bukás

marusz 2008.06.27. 14:57:51

Még a magyar carstyling.hu oldalon is hosszú évek óta megy az Arénának nevezett verseny a felhasználók autói között, úgyhogy ez a CtC nem valami új dolog.

AP (törölt) 2008.06.27. 15:03:31

Igen, csak ott a spoileres mutyukik és a szívódezső Fiesták között dől el a népszerűségi verseny.. :P

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.06.27. 15:53:44

Azert az ilyen eloben az igaz.
Sot, csajokkal.
Van ilyen is. Itthon.
www.rjgyorsulas.hu

muellah · http://muellah.com 2008.06.29. 23:44:20

az automenedzser.hu Garázsa is valami hasonló: automenedzser.hu/garazs.aspx

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása