Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredtél már hullaházban?

A Hansaplast márkenevet eddig csak a ragtapaszokhoz tudtam kötni, de most egy életre megtanultam, hogy többek között füldugókat is gyártanak. A csöppet morbid reklám kiagyalói valószínűleg nézik a Hősök című sorozatot, ahol az öngyógyító Claire mackó, a csírlíderek gyöngye egy szerencsétlen baleset után a boncasztalon ébred felnyitott mellkassal. Nem lennék meglepve, ha innen jött volna az inspiráció, de persze az is lehet, hogy a készítőknek alapvetően van egy ilyen nekrofil vonzódásuk. Az ötlet szerintem humoros, a füldugók teljesítményét elég erősen demonstrálja. Aztán, hogy a célcsoport mennyire vevő az ilyen haláli poénokra, már más kérdés.

forrás: ibelieveinadvertising

Címkék: morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr91538466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.06.28. 11:23:04

Hááát a halál beálltát biztos nem Helyszínelők állapították meg :DDD
morbid, de a csaj nagyon jó fejet vág :)

2008.06.28. 12:32:59

Haláli!
Tetszik, de tényleg :)

Thoms 2008.06.28. 13:41:30

Bárcsak a magyar reklámok fele lenne ilyen ötletes:D
Pl.: a Raif. család ébredne ott..:D:D:D

AP (törölt) 2008.06.28. 15:12:06

Én minden nap ott ébredek..

Leeroy of SMV Design 2008.06.28. 15:21:46

Vannak magyar reklámok? Jobbára csak globálisat lehet látni, lefordítva az adott nyelvre.

ethan blow 2008.06.30. 13:25:02

Nincsenek magyar reklámok, amik vannak, azok is nyúlások, vagy adaptációk, a magyar kreatívok hülyék, tehetségtelenek, naplopók, az ökkántok egy nyelvet beszélnek, semmi mást, az ügyfelek meg blockhead-ek kivétel nélkül. Szerencsénkre minden más tökéletsen működik, minden más szakmának csakis kiválóságai vannak országunkban, úgyhogy szégyellje magát mindenki, aki nem nemreklámos.
Ez a hirdetés pedig kifejezetten kurvajó, természetesen nem itthon készült, ez látszik rajta, egyrészt, mert jó, másrészt, mert angolul van.
Azért egyszer megnézném szívesen az itt reklámfikkantó közönség élete legjobb munkáját, bármilyen szakmában. kivéve rekmlám, azt már tudjuk, hogy ott csakis szar alakok dolgoznak, akik főképp drogra keresik meg a pénzt, vagy hogy drogos kurvákat vegyenek, 2in1.
Szép napot

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.06.30. 13:34:22

bulgakov
Időről-időre kibukik belőled ez az optimista, befogadó attitűd. De ezért szeretünk ;-)

(Nem mellesleg igazad van, tényleg nem azt kellene leszűrni minden jó munkából, hogy ez bezzeg nem magyar. Itt a blogon is beszéltünk már jó magyar reklámokról, csak egy kicsit kell visszanézni.)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása