Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fűből növesztett poszterek Wimbledonban

Miközben a világ nagyobbik része a tenisz miatt figyel Wimbledonra, ahol már az elődöntőknél tartanak, a reklámok iránt érdeklődők szeme is a fűborítású pályák legendás helyszínére szegeződik. Ennek oka, hogy a torna egyik főtámogatójának, a HSBC Banknak a megbízásából két művész valami igazán eredetit alkotott, amit jobb híján fűfényképnek, vagy fűképnek nevezhetünk. A lényeg, hogy a fűsarjakat egy sötét helyiségben nevelgették, és növekedés közben a fényképek negatívjait világították rájuk. Ettől aztán az egyes területeken jobban vagy éppen kevésbé növekedtek a fűszálak, míg végül elkészült a három igazán egyedi és látványos alkotás, amelyek egy versenyzőt, egy szervezőt és egy edzőt ábrázolnak. Gyönyörűek.

 forrás: advertolog 

Címkék: sport ambient látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr89552902

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.08. 00:16:57

Fűből növesztett poszterek WimbledonbanA lényeg, hogy a fűsarjakat egy sötét helyiségben nevelgették, és növekedés közben a fényképek negatívjait [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.07.04. 17:18:00

ELSŐre nekem ezek nagyon tetszenek. Ha kertészkednék, tuti csinálnék ilyeneket - leírás szerint nem túl bonyolult.
Ötletnek kiváló!

Petrosz 2008.07.04. 17:29:50

Hasonló dolgot már évek óta csinálnak nálunk a Dél-Alföldön almával. Gondolom az érés elôtt ráragasztják a kivágott logót az almára, és az öntapi alatt nem pirosodik be, de lehet, hogy másképp:
www.mintazalma.hu/

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.07.04. 17:44:00

InSpirit
Ez nagyon jó. Adidas logó az alma oldalán. Akkora hülyeség, hogy imádom! Ebből poszt lesz:)

Té, mint Tamás 2008.07.04. 19:11:26

Reklámbuzi, nehogy már nem hallottál még az almás módszerről? Karácsony tájékán már szinte csak "ünnepi" mintás almákba botlik az ember.

Egyébként az a szegény versenyző úgy néz ki, mintha a fejére húztak volna egy harisnyát, de attól még tényleg nagyon jó ötlet. Bárcsak lenne kertem! (Meg egy akkora negatívnagyító, meg idő, meg pénz, meg stb. :))

Gyuri 2008.07.05. 15:51:19

úgy emlékszem vagy 10 éve a matáv volt az első nagy almás dobás. még a marketing tankönyvemben is benne van :)

Zsiros László Róbert · http://www.szertar.com 2008.07.07. 05:38:45

A fűfénykép azért nagyságrendekkel eredetibb, mint az alma - szerintem. Nemcsak azért, mert az almás módszert szerintem már évszázadok óta használ(hat)ják (ha nem is adidas logóval =) ), hanem mert itt egész finom átmenetek voltak a megvilágításban, és ennek megfelelően termelődött a klorofill a fűszálakban. Brilliáns. =)

kezdi.cs 2011.01.06. 22:55:13

Egy nagyszerű korszakalkotó reklámfelület kialakítás, amellyel bármely vállalkozás tudatosíthatja környezetbarát hozzáállását.
Remélhetőleg egyre több ilyen és ehhez hasonló reklámmal találkozunk a közeljövőben.

Dr.pillango 2011.01.07. 21:25:54

Felettébb rendhagyó módja a fénykép előhívásának. Felhasználási módját én abban látom, hogy efféle környezetbarát orzásplakátokra cseréljék le a jelenlegieket. ennek viszont a hátránya az, hogy szezonális

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása