Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csináltad már kocsiban? És híd alatt?

Bizony-bizony, a libidónak nem lehet parancsolni, sosem tudhatjuk, kit hol kerít hatalmába a vágy. Bármi szolgáljon is alkalmi franciaágyként, a Prime óvszerekkel mindig teljes biztonságban és önfeledten szeretkezhetünk. Lehet az egy autó hátsó ülése, egy fa töve, egy medence vagy egy híd végtelenül romantikus betonpillére, egy Prime óvszerrel a zsebünkben semmi sem jelenthet akadályt. Látványos, bár kicsit talán furcsa hirdetések ezek, de az vesse az első követ az argentin DRAFTCB kreatívjaira, akinek még nem volt ilyen élménye nyilvános helyen.

Címkék: szex print

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr37553444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2008.07.05. 14:23:38

vetem a követ. De amúgy tetszik.

ccowboy 2008.07.06. 18:38:18

Hát ez igen gyenge, nekem soha nem jutna eszembe két szimmetrkiusan elhelyezett, halvány fényű lámpáról a szex. Olyannyira nem, hogy a szöveg olvasásáiga - pláne a második képen - azt hittem, valami koporsós-temetős dologról van szó.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása