Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lélegzetelállító képek

A fotóretusálás nem mai találmány, hiszen Berlin elfoglalásakor készült híres képen is lekapták a vörös zászlót kitűző orosz kiskatona kezéről a csaszit. Mára azonban olyan szintre fejlődött az egész, hogy már a parkolócégeknél dolgozó recepciós is képes egy kattintással kiretusálni az ablak mögül a parkolócetlit. Az meg szinte elképzelhetetlen, hogy  egy profi stúdió munkatársai mire képesek néhány csúcskategóriás szoftverrel. Erre utalnak a  Vaticano stúdió hirdetései, mondván náluk csak egyvalami tud élethűbb képeket készíteni, és az maga az élet. A jópofa kampánygondolat megszületése után már csak annyi kellett, hogy a hírügynökségi fotók közül előbányásszanak néhány tényleg elképesztő és hihetetlen darabot (az állatkerti ápoló karját csócsáló krokodilt, és az emeletről a tűzoltóknak kidobott csecsemőt is láttam már korábban), és készen is voltak a hirdetések. Néha ilyen egyszerű egy jó kampányt összerakni.

 

 

 

Címkék: látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr83568961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seszi 2008.07.16. 09:54:39

A krokodilos tényleg igazi? Te jó ég. Nagyon durva.

Csutka 2008.07.19. 14:14:24

Hát, a kis "ablakok" a jobb felső sarokban a Photoshop CS3-as verziójának stílusa. Sztem meg modellfotósok a célcsoport :)

agocsadam · http://ujrend.blog.hu 2008.07.21. 17:28:05

mi az a csaszi? :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása