Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kiáll-e valaki Tibetért az olimpián?

A politikusok, sportdiplomaták már rég behódoltak Kínának és a feltartóztathatalan marketing-gépezetnek, tőlük ne várja senki, hogy egy ilyen kis "fisz-fasz" országért veszélyeztetik majd országuk érdekeit. Néhány izgága amnestysen kívül amúgy is kit érdekel még egyáltalán az a hatmillió szerencsétlen, akiknek ráadásul még olaja sincs. Úgy látszik, azért valakiket mégiscsak, ugyanis a New York Times egyik számában egy egészoldalas hirdetés (scannelt kép itt) jelent meg, amelyben a játékokon résztvevő 11 000 sportolót szólították meg. Az ő lelkiismeretükre próbáltak apellálni, és arra hívták fel őket, hogy használják ki azt a pillanatot, amikor győzelmüknek köszönhetően az egész világ rájuk figyel, és hívják fel valmilyen módon a figyelmet a Tibeten zajló törvénytelenségekre.

Szólaljanak fel az elnémított ország nevében, és mutassák meg Kínának, hogy nem tussolhatja el a törvénytelenségeket. A hirdetést jegyző Students for a Free Tibet nevű szervezet nem hiszem, hogy komoly eredményt várt ettől a hirdetéstől,  a maximum, hogy magáról a reklámról beszéljnek majd az emberek. Persze ez sem kevés. 

forrás:adfreak

Címkék: sport nonprofit

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr90593590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charles Kadlott vagyok, tetovált vagány · http://damaged.blog.hu/ 2008.08.01. 10:46:56

szerintem lesz olyan sportoló, aki valahogy szolidaritását fejezi ki a dobogón. volt már ilyenre példa.
en.wikipedia.org/wiki/1968_Olympics_Black_Power_salute
Nyilván nem a hirdetés miatt, de szerintem van rá esély, annak ellenére, hogy akár a karrierjével játszhat az adott sportoló...

anaemic royalty 2008.08.01. 11:28:52

Jimmy Jumpot kellene valamelyik rangos eseményre beküldeni, ahol mondjuk kínai nyer.

...bár akkor szinte bárhova mehetne...

Hufi 2008.08.02. 22:37:19

Szerintem meg szemét dolog ilyenkor erre játszani. Amelyik sportoló ezt meghúzza, annak gyakorlatilag véget ér a pályafutása úgy meg fogják büntetni.
Kiváncsi lennék a hirdetést feladók közül hányan lennének hajlandóak feladni egész karrierjüket és egész életük munkáját egy ilyen apró szereplésért aminek ráadásul igazán hatása se lesz.

Inkább a NOB-t kéne megcélozni, elvégre ők adták az olimpiát egy az emberi jogokat két lábbal tipró országnak.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása