Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ingyentévé magyar olimpiai aranyakért

Külföldön már rengeteg példa volt arra, hogy különböző cégek reklámcélú felajánlásokat tettek, ha valami általuk kitűzött cél teljesült. A eb alatt például az Ottakinger ajánlott fel élete végéig tartó sörmennyiséget annak az osztrák focistának, aki végre gólt szerez a válogatottban. Most nálunk is egy ehhez hasonló akcióval rukkolt elő az egyik elektronikai nagyáruház. A MédiaMarkt azt találta ki, hogy az olimpia első három napján vásárolt tévék és dvd-felvevők árát visszafizeti abban az esetben, ha a magyar csapat kilencnél több aranyat hoz haza Pekingből. Az érmek számát elnézve a cég vezetői az elmúlt években nem beszéltek a levegőbe, mert valóban nem hülyék. Tíz aranyérem megszerzésére ugyanis annyi az esély nagyjából, mint hogy az ETO otthon és idegenben is bucira veri a Stuttgartot az UEFA-kupában vagy hogy én ennek az akciónak a hatására fogok tévét venni. Ugyan Barcelonából még 11 aranyat fuvaroztunk haza, de az elmúlt két olimpián is csak nyolcig jutottak versenyzőink, és bár nincs kizárva, hogy bejön egy-két meglepetésérem, de a tíz meglehetősen optimista becslésnek tűnik. Ettől még az ötlet jó, kicsit olyan érzést kelt bennünk, mintha valaki a cég marketingosztályán nem csupán a németországi reklámok adaptációnak láttamozásáért kapná a fizetését.

forrás: kreatívonline

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr22604827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bb 2008.08.07. 12:35:59

bár nem ismerem az olimpiai menetrendet, de azért mókás lenne, hogy ha az első 2 nap sikerülne beszerezni olyan 8 aranyat (nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e, döntök sportágak stb miatt) és onnantól indulhatna a 3. napi roham az mm-ben

Szigeti Péter · http://www.kreativ.hu 2008.08.07. 13:05:51

ez alapján: sportgeza.hu/2008/peking/hany_aranyat_nyerunk_pekingben_/
azért úgy tűnik, elég biztosra megy a MM. :-)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.08.07. 13:10:52

Mert hülyék azért nem vagyunk!:)

bakker 2008.08.08. 13:31:07

Csak hülyének nézünk, ez a szlogen jobban illene ehhez az egészhez. :P
Remélem lesz vmi poénos mutációja.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.08.14. 13:25:47

MOL kútnál láttam kiírva, hogy az olimpia alatt minden aznapi érem után kedvezményesen lehet tankolni 10 és 12 óra között.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása