Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ragyogó köztéri reklámötlet

Mostanában egyre ritkábban találkozom a reklámblogokat böngészve klasszikus, homlokracsapós ötletekkel, amelyek annyira egyszerűek és maguktól értetődőek, hogy az ember alig hiszi el, hogy még nem csinálta meg őket korábban senki. Ezúttal viszont ezt éreztem, mert az Osram buszmegállóban elhelyezett, mozgásszenzorral felturbózott világító poszterei épp ezt a hatást váltották ki belőlem. Imádom, amikor egy reklám elehelyezésénél maximálisan kihasználják az adott reklámhordozó kínálta lehetőséget, ezért is tetszik annyira ez az energiatakarékosságra ösztönző hirdetés, amely csak akkor válik láthatóvá, és támadja be a gyanútlan várakozót, amikor az a buszmegállóba érkezik.

Pofonegyszerű ötlet a hozzá illő vér egyszerű kivitelezéssel, amely a fokvárosi Saatchi kreatívjait dícséri. Hozzá kell tennem, hogy azért az alapötlet nem minden előzmény nélkül való, hiszen az egyik kedvenc köztéri kampányom a denveri vízművek társadalmi célú hirdetései is hasonló elven működnek. Ez azonban az én szememben semmit sem von le az értékéből, inkább a másik rangjára emeli az Osram hirdetését. forrás: adsoftheworld

Címkék: nonprofit ambient köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr4623196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remy 2008.08.20. 12:23:02

Hú ez nagyon tetszik. Telitalálat. Nálunk meg mi ven? Forgómorgó vazze.

Fikázó · http://zsarufika.blog.hu/ 2008.08.20. 14:09:53

Forgó-morgó azért több ennél, ő a régi háztartási gépeket lecserélő program "gazdája", nem csak az energia takarékos izzóké. Ha jól emlékszem, még díjat is nyert.
Ez a buszmegálló pedig minta kellene hogy legyen mindenhol: ha nincs ott senki, ne égjen már ott a villany.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.08.20. 16:31:49

úúú tényleg nagyon nagy! :) ma is volt miért felkelni ;) (nem, nem a tűzijáték :D arra nem izgulok sajnálom :D)

Zsiros László Róbert · http://www.szertar.com 2008.08.21. 08:18:03

nekem rémlik olyan villamosmegálló, ami akkor "beszélt", amikor állt benn valaki. itt bpn.

skaven 2008.08.21. 11:46:05

huhh, de gyuloltem azokat a megallokat... :o

Fanyuvo 2008.08.21. 12:53:18

Itthon ebbol a padbol mekkora belha lenne. Mert felre ertenek az emberek, mivel nemreg valami onkormanyzat karfat rakatott a padok kozepere, hogy a hajlektalanok ne tudjak hasznalni alvasra.
Ezt is hasonlo huzasnak velnek.

vanabi 2008.08.21. 19:27:38

És az autósok vagy a másik oldalon levők meg ne is lássák este? Az elérést köbgyök alá tenni egy kis kreativitásért? Na neeee.

baller5 2008.08.22. 10:59:37

Az elérést itt asszem feláldozták egy kis word of mouth-ért, és valószínűleg megérte nekik. Az első (pár) ilyen próbálkozásnál ez sztem beválik... (a huszadik ilyen kreatívkodás viszont már inkább idegesítene...)
a Denver Water vicces padjaival pedig csak annyi a baj, hogy a félbevágott pad magára haragíthatja pl. a séta/kocogás során megfáradt nyugdíjasokat... (zárójelben: a hajléktalanokat is, de őket itt senki nem érdekli, valószínűleg nem ők a célcsoport:))

Antibaby · http://antibaby.freeblog.hu 2008.08.22. 13:50:58

Nagyon tetszenek az ilyen ötletek, nálunk is kellene, figyelemfelkeltő lenne. Csak azt nem értem, az osramnak nem pont az az érdeke, hogy orrba-szájba használjuk az electricity-t?

Antibaby · http://antibaby.freeblog.hu 2008.08.22. 13:53:23

RbLc, tényleg volt olyan, de az más célt szolgált. Öncélúan figyelemfelkeltő volt (bár sosem tudtam olyan közel menni, hogy értsem is, mit dünnyög), itt meg pont a reklám mondanivalójára tesz rá egy lapáttal. Arra, hogy spóroljunk az energiával.

baller5 2008.08.22. 17:16:04

Antibaby, az Osram azt szeretné, hogy az ő energiatakarékos izzóival, lelkiismeret-furdalás nélkül használjuk orrba-szájba az electricity-t:) (save the Earth + pay less)

kezdi.cs 2011.01.06. 22:44:59

Nagyon eredeti ötlet, hogy mozgásérzékelős reklámtáblákat használnak,amelyek felhívják magukra a figyelmet mikor elhaladunk mellette. Ezt a megoldást alkalmazhatnák olyan helyeken is ahol sok ember megfordul, maguk a reklámtáblák adnák az éjszakai világítást(így szárnyat adnánk az energiatakarékosságnak is, amellett hogy hatalmas reklámfelületeket nyernénk vele)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása