Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Andy Roddick egy pankrátor ellen

Ha el tudunk vonatkoztatni attól az aprócska ténytől, hogy kizárólag mogyoróvajjal  legyöngített amerikai aggyal élvezhető wrestling a világ talán legszánalmasabb sportja, már ha ezt a szót egyáltalán kapcsolatba lehet hozni ezzel a színjátékkal, amelyet még a Barátok Közt szereplőgárdájánál is gyengébb képességű, Gór Nagy Mária színitanodájából is eltanácsolt izomagyak adnak elő, akkor akár jól is szórakozhatunk a Sky Sports csatorna legújabb reklámján, amiben egyszerre hirdetik a US Open most zajló meccseit és az azt követő wrestlig-bajnokságot (WWE). A reklámban a vehemens stílusáról, és forrófejűségéről ismert, a bírókkal gyakran ordibáló Andy Roddick keveredik összetűzésbe a mérkőzésvezetővel, aki ezúttal nem más, mint az Undertaker (uhh...) névre hallgató szteroidpacsirta, akibe már ránézésre sem okos belekötni. Roddick meg is tanulja egy életre, hogy nemcsak a vendégnek, de a bírónak is mindig igaza van.

 

Címkék: sport humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr81635508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetralog 2008.08.27. 15:26:16

Szerencsés az a sportoló, aki olyan helyre született, ahol lehetősége van emelt fővel reklámszerepeket vállalni. Bezzeg a mi Benedekünknek például Túró Rudit kell énekelnie, Egerszeginek valami ízolimpiát vagy mia frászt kellett néznie a hűtőben, Kiss Gergő meg Ledo-szupermennek öltözött fagylaltos-kocsival. Gyalázat. Ez viszont fasza!

khm 2008.08.27. 15:40:19

Most ugye nem kell elkezdenünk sajnálni a fent említett sportolóinkat? (Nem mellesleg tényleg nagyon jók, élvezet nézni őket sport közben, és iszonyatosan nagy érzés büszkének lenni rájuk!!!)

ÉÉÉSSSS: ők döntötték/dönthették el, hogy vállalják-e?!
De az a gázsi, amit kapnak....
És ha jól gondolom, egyiküknek sem a létfenntartáshoz kellett a pénz, amit ezekért kaptak.
Amúgy a szpot tényleg jó:))

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.08.27. 15:43:53

khm
Sajnálni nem kell őket, de gondolom Tetra megjegyzése arra vonatkozhatott, hogy külföldországban egy sportolónak nem kell szemlesütve eloldalognia, miután egy reklámban szerepelt, mert olyan cucc kerül ki az ügynökségről, amire még büszke is lehet. Nálunk egy sportoló imidzse megszenvedi a reklámszereplést, odakint meg megerősödik tőle. Ez a nem mindegy.

khm 2008.08.27. 15:57:56

reklámbuzi
Elsőre is értettem :)
És azzal a részével egyet is értek, hogy máshol talán még a javukra is válhat egy-egy ilyen szereplés, nem úgy, mint nálunk.
De tényleg nem hiszem, hogy erre a pénzre lenne szükségük, és látták mi lesz belőle.
Szóval, ha szégyellik, és sajna szégyellhetik, akkor ne vállalják el. Vagy nem?
Tehát nem kell, ha nem akarja. Ezekre a szavakra, hogy kell/kellett reagáltam az előbb.

wheeler 2008.08.27. 16:53:27

Az NFL: [vmilyen sportág] would be better if it were hockey kampányára emlékeztet igen erősen. Ami picinyég jobb volt megvalósításában. Különösen a biliárdos :]]

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.08.27. 17:17:00

wheeler
Teljesen igazad van, nekem nem jutott eszembe, pedig nagyon jól sikerült sorozat volt. Nekem a golf tetszett a legjobban, amikor a fickó ráveti magát mielőtt a labda beszédülne a lyukba:)

wheeler 2008.08.27. 19:12:47

Izé. NHL. A golfos is jó volt hja.

Hátazért 2008.08.28. 13:24:01

Ez jó, vicces és informatív, látjuk mind a két sportot, mi kell még?

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása