Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Frankenstein és a biztonságos szex

Óvszer nélkül belevágni egy kalandba nagy felelőtlenség, ennek veszélyeire számtalan reklámban hívták már fel a figyelmet. Általában a sokkolás eszközével próbálják befolyásolni a fiatalokat, a hollandok viszont a tőlük megszokott módon egy egész más utat választottak. A fekete-fehér filmben Frankensteint látjuk, aki szeretné rábírni a barátnőjét arra, hogy óvszer nélkül szeretkezzenek, ő viszont azzal hárítja el a kérést, hogy bár ő is szeretné, mégsem teheti, hiszen Franzi puzzleként összeálló testének egyes darabjai meglehetősen bizonytalan forrásból származnak. 
 

Címkék: humor szex nonprofit

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr67638976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Külföldi Viktor 2008.08.30. 12:08:25

kotonreklámban - lévén több mint hálás a téma, úgy frivolitásában, mint társadalmi üzeneteiben - nehéz újat mondani. most sikerült.
további kotonreklámok nagy tételben:
napielet.hu/napi/rovat/reklama/1389/mert_fogy_a_magyar

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.08.30. 12:35:03

Külföldi Viktor még mindig nem gondolod, hogy elég a sajátlinkekből, komolyan kezd idegesíteni,

Mottmott 2008.08.30. 15:02:51

A videón nem Frankenstein látható, hanem egy Frank nevű valami, ami nagyon hasonlít a Dr. Frankenstein által megkreált szörnyre... amit tévesen mindenki magával a doktorral azonosít.

A regényben (és a korrekt feldolgozásokban) Shelley a szörnyet nem nevezi néven, hiszen ez is része a lény identítás-problémájának. Frankenstein nem a szörny, hanem a teremtője.

zoka 2008.08.30. 16:00:31

aha, és hol a poén? a videó előtt vagy után?

jajistenem (törölt) 2008.08.31. 12:18:39

Nem annyira jó. Inkább buta. Mottmott megmondta a tutit, Frankenstein nem a szörny, hanem a teremtménye. (Mary Shelley irománya, de nem olvasták, mondjuk én se bírtam átrágni magam a romantikus-gothic női irodalom eme kincsén, mert szar, bocs.) Megint fogalmatlan a kreatívcsávó. Jól el van magyarázva, hogy amíg nincs meg a negatív lelet, addig használj óvszert. Ami szintén butuskaság. STD-teszt nem mindig mutat ki friss fertőzéseket, meg egyáltalán.

De, mint kommentjeimben annyiszor, hozzáteszem, hogy a CIB állatidokijánál azért ez is jobb minőségű.

ivan · http://www.filmefex.com 2008.09.06. 22:51:41

Mellesleg, ha valaki nem tudná, a szörnyet alakító színész Ian White, aki az Alien vs Predator című filmben, valamint annak folytatásában a Predatort játszotta és ifi korában magyar kosárlabda edzője volt (ezt onnan tudom, hogy mesélte, amikor sminkeltem:-)

Remy 2008.09.07. 09:32:27

"Alien vs Predator című filmben, valamint annak folytatásában a Predatort játszotta"
Ez azért helyes:))

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása