Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szereted vagy utálod?

Ez már nem az első ötletes kampánya a Marmite termékeknek, amelyek egytől-egyig olyanok, amelyeket vagy utál vagy szeret valaki. Az emberek többségét végletesen megosztó dolgokat, például Mr Beant, Jose Mourinho-t vagy éppen Franciaországot ábrázoló, szósszal kirajzolt printek után ezúttal különféle Marmite snackeknek készítettek egy szemet gyönyörködtető sorozatot, aminek jó esélye van rá, hogy kikerüljön az irodai kuckóm falára. Nem azért, mert olyan egetrengetően kreatív lenne, hiszen az "így fordítom valami-úgy fordítom épp az ellentéte" típusú printekből már korábban is láthattunk néhányat. Viszont nekem személy nagyon bejönnek ezek a minimalista, mégis fantasztikusan szép printek, amelyekre egyszerűen jó érzés ránézni. A hirdetések beszédes nevei (Bogmouth, Dropcatch, Guzzlepuke, Trashcupboard) segítenek eligazodni, gyönyörködjetek bennük ti is.

 

forrás: advertolog

Címkék: kaja

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr46644046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W Joe 2008.09.02. 14:12:17

Tök jók! A szöveg segít merre tekergessük a fejünk :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.09.02. 14:18:27

Így, ahogy mondja, kedves Joe. Olyan mint a Skoda, egyszerűen nagyszerű.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2008.09.02. 14:19:25

ezek is tipikusan olyan printek, melyek megragadnak és sok esetben arra sarkallanak , hogy másoknak is mutassuk meg, amúgy tényleg nagyon kreatív, de mégis minimalista:D

Yolanda 2008.09.02. 14:54:47

Ez annyira, de aaanyira... pofonegyszerűen jó! Nem erőszakos, nem bántó, nem nyomja az arcodba - én speciel útálom a Marmite-ot, de most nagyon mosolygok. :)

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.09.02. 15:42:17

Egyetértek, a grafikai része remek, a kreatív meg nulla.

Charles Kadlott vagyok, tetovált vagány · http://damaged.blog.hu/ 2008.09.02. 16:04:26

a design nem tetszik, de ötletes, és szép.
piros pont!

wheeler 2008.09.03. 18:31:08

A kreatív nulla? Egy kis alázatot vagy legalább szakmai tájékozottságot ha az alkotók nevében kérhetnék kedves kompi. Ez a kampánysor már hatodik éve fut, a warcon rákereshetsz milyen eredménnyel.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása