Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Életnagyságú férfisegg a magazinban

Minden férfi pontosan ismeri azt a kellemetlen érzést, amikor az alsógatya félrecsúszik és a farpofák közé szorulva igyekszik kényelmetlenséget okozni viselőjének. Ilyenkor nem lehet nem megigazítani, az ehhez szükséges kézmozdulat viszont az illemkönyvekben sajnos a Mit ne tegyünk társaságban? címszó alatt szerepel. A probléma azonban súlyosabb annál,  hogy egyszerűen csak ne foglalkozzunk vele. Erről a fenékturkászás koronázatlan királya, a fenekéből az alsógatyáját minden szerva előtt nevetséges mozdulattal kirángató teniszisten, Rafa Nadal az élő tanubizonyság, akit a cég helyében azonnal leszerződtetnék.

Na de az effajta kellemetlenségeknek egyszer s mindenkorra vége, hiszen itt van az ultimate solution, a tv-shop adások őszi slágerterméke, a fenékbecsúszásgátló szabású boxeralsó, ami garantáltan nem ugrik be a popóba! Egy ilyen termék szinte üvölt az ötletes reklámért, így nem csoda, ha sikerült egy kifejezetten fani megoldással előrukkolni. A termék kétoldalas hirdetésén egy jóképű férfi hátsót látunk, amelynek farpofái közé egy névjegyszerű lapot csúsztattak. Miután kihúztuk onnan, a lapon az "Ez volt az utolsó alkalom, hogy a seggébe másztunk" mondatot, a hátoldalon pedig egy nyúlfarknyi termékismertetőt olvashatunk, amelyen elovasva azzal a boldog tudattal nevethetünk, hogy sikerült megoldást találnunk az élet ha nem is legnagyobb, de egyik legkellemetlenebb problémájára.                    forrás: ibelieveinadvertising

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr29671044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Padawan 2008.09.20. 12:58:55

Ez nagyon kemény:)))

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.09.20. 13:02:09

Az még hagyján, hogy becsúszik, az nagyobb problem a férfiak számára (szerintem), ha a gatyó bevág a zacsiba pont a 2 golyszli között. Ez főleg a boxerekre igaz. A másik problem, amikor szépen összegyűri a pinokkiót. Na ezekre találjanak megoldást.

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.09.20. 13:04:19

Amúgy a reklám maga átkozottul szellemes (bár remélem, hangcsipet nem szereltek bele, hogy amikor kihúzzuk a lapocskát, akkor egy mindenki által jól ismert hangot adjon ki). Ha ez lenne a problémám, tuti vennék ilyen gátyót.

klu · http://www.klulab.com 2008.09.20. 13:50:44

Ház ez kiba... jó :-D

Dávid 2008.09.20. 14:15:22

Végtelenül ötletes és szuper, de nekem egyik jelenlegi boxerem sem csúszik sehova, tehát nem tudok azonosulni a problémával, de tényleg:)

Szakállasbácsi 2008.09.20. 15:12:16

És akkor a tangaa csajoknak az milyen, ? Iszonyú lehet. És mosni...? Fúj.

LongJohnHolmes 2008.09.20. 15:13:01

Majom, van rá megoldás. Operáltasd át magad nővé és legálisan hordhatod a tangáidat:)

LongJohnHolmes 2008.09.20. 15:14:32

Majom, van rá megoldás. Operáltasd át magad nővé és legálisan hordhatod a tangáidat:)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.09.22. 10:58:42

Van egy olyan sejtésem, hogy a fenti probléma nemcsak boxerviselés folyamán vetődik fel. Becsúszhat pl. a fecske, a sling és sok egyéb más szabással rendelkező alsónemű is... Azokra vajh mi a megoldás?

Tanga: a legviccesebb (vagy legszomorúbb), hogy már gyerekeknek is gyártanak, megfelelő mintával és színnel.

dnd 2008.09.22. 13:05:39

Huhúúú, tökjó! Lehetne hasonlót alkotni hashajtóra: "Ilyen könnyedén kijön a cucc".
Vagy hasfogóra, de akkor rögzítve lenne a plusz kártya. Egy ilyen barna, stancolt kis kártyára gondolok, itt-ott lakknyomással, hogy fényes is legyen. Meg lehetne rá tenni egy kis illatmintát is.

albinoblacksheep 2008.09.22. 13:39:35

Reklámbuzi
Nem akarok homofób lenni, de az a kifejezésed, hogy "jóképű férfi fenék", némi bizalmatlanságot keltett bennem.
Remélem stílszerűen barna ragasztóval rögzíthették azt a kis cetlit egy két szőrszállal...Az ötlet zseniális!

hallohallo · http://britesite.blogspot.com/ 2008.09.22. 17:03:30

szerintem nem is olyan jóképű ez a fenék, nekem a feszesebbek tetszenek :P

szakállasbácsi, a tanga egyáltalán nem olyan kényelmetlen, mint gondolnád, elég logikus okokból: nem kéttenyérnyi textil csúszik be, hanem csak egy iciripiciri csíkocska.
a mosásról meg a fújolásról: akinek a feneke tiszta, annak a tangája is tiszta. ki lehet következtetni, mit kell először is mosni :P

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása