Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lesből támadó Wi-Fi reklám

Ugye nem gondolta komolyan senki, hogy éppen a Wi-Fi hálózatokat nem fogják majd valahogy reklám célokra használni? Ha voltak is ilyen kétségeink, azokat a Germanwings marketingesei egy szempillantás alatt eloszlatták, amikor éppen egy késő járatra várakozva kitalálták, hogyan lehet a Wi-Fi segítségével akciós ajánlatokkal bombázni az ügyfeleket. Az ötlet vér egyszerű. A repülőtéren Wi-Fi Hotspotokat állítottak fel, amelyeket sok kisebb sávra osztottak. Ezek mindegyikét egy akciós ajánlatról nevezték el, így aztán a célszemély, aki ingyen wifizésre adja a fejét, már akkor megkapja az arcába az akciós malibui repjegyajánlatot, amikor még csak offline állapotban keresgél a szabad Wi-Fi hálózatok között. A tetszőleges ajánlatra bökve aztán indul is a móka, majd miután a böngészőnk automatikusan az adott utazási ajánlathoz repített minket, jókedvűen és egy roppant hasznos információval gazdagabban folytathatjuk a netezést.

forrás: directdaily

Címkék: online köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr73667966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rézfaszú Bagó 2008.09.23. 10:40:21

Ez elég kézenfekvő ötlet, biztos vagyok benne, hogy hamarosan mindenki ezt fogja csinálni. Sajnos. Bár ha ettől több lesz a hotspot a városbokban, már megéri.

Rézfaszú Bagó 2008.09.23. 10:40:57

városokban
bocs

tygger 2008.09.23. 10:43:02

nagyon jó! amúgy is szeressük a fapadosokat, occsón visznek lisszabonba meg nápolyba. az ingyen netnél meg nincs jobb dolog, amikor az ember éppen a falba verné a fejét az otromba késés miatt, sok piros pont a germanwingsnek. kis dolog ez, az ügyfél, utas mégis úgy érzi, komolyan van véve.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.09.23. 11:02:56

annyira egyszerű, hogy az ember a fejére csap: csak most találták ki?

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.09.23. 11:09:28

Cigiző
Én legalábbis most találkoztam ilyesmivel először, de számtalan alkalommal kiderült már mennyire véges és poros az én tudásom:)

Tűzvillám (törölt) 2008.09.23. 11:54:37



Teljesen off, de most találtam ezt a buziságot, és úgy gondolom, hogy Valkó Eszti (ki a franc lehet az...) a ti emberetek!

"Valkó Eszti szintén egy dal miatt hullat könnyeket. Őt azonban Péter-Szabó Szilvi ríkatja meg. Eszti a StoryOnline-nak elmondta, könnyen elérzékenyül, korábban akár egy reklámot is meg tudott könnyezni."

Ez igen! Ilyen nagy fokú reklámérzékenységgel javaslom őt felvenni a blog szerkesztői közé. Vajon min bőgött? A hüvelygomba reklámon, vagy hogy Mátyás királynak hitel kell? Vagy Figo színészi teljesítményét könnyezte meg az ásványvíz reklámban?

nick rivers 2008.09.23. 13:30:02

..ez tényleg teljesen off volt :-)

albinoblacksheep 2008.09.23. 13:33:16

Tűzvillám: Köszönjük a burkolt S.Online gerilla támadást!

A Wifi ötlet zseniális, interdiszciplináris tudású marketingesek előnyben!

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.09.23. 14:11:27

albino

Ezzel az interdiszciplinárissal most minden potenciális Story Online olvasót végérvényesen elüldöztél a blogról:)

MacTom · http://www.webmotivator.hu 2008.09.23. 20:23:43

Zürich-i reptéren találkoztam már vele kb 3 hete, nem értettem hogy a bánatba jön be szinte a laptop kinyitása után azonnal a Swissair hirdetése. Zseniális ötlet. Terjedni fog mint a vírus, azt gondoom.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.09.23. 22:39:39

hát semmi sincs ma már ingyen, és sztem ez nem a gáz-kategória, hanem egy jó ötlet, amit reptereknél undorító dolognak találok, h nem vihetsz ugye be magadnak inni, de ott benn kb 1000 ft-nál kezdődik egy fél literes kóla v ásványvíz. ez már a kvaanyátok kategória.

beatlejuice 2008.09.25. 00:20:42

nyilván jogszabályok gátolják a pillanatnyi tartózkodási helyünkhöz kapcsolódó reklámok beindítását, különben már rég kapkodnánk a fejünket jártunkban-keltünkben, hogy akció a cipőboltban itt jobbra, 3 lépésnyire, vagy sarki mekiben ezzel az sms-sel 5% kedvezmény, meg hasonlók... ehelyett csak a rooming szolgáltatásból derül ki, hogy a mobilszolgáltatók (ill. robotjaik) jól tudják, hol járunk.
a reptéri wifinél ingyen adnak valamit, ezért végülis elfogadható ennyi reklámstressz. ezt a bartert nyugodtan kifejleszthetnék sok-sok területre, különösen kaja-pia-mozi téren :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása