Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sztálin csajozik, Marx körmöt vág

A prágai Kommunista Múzeum már eddig is okozott meglepetéseket a hirdetéseivel (ezek közül talán az Beatlesbe oltott Vörös hadseregre és a warholosított Hruscsovra emlékezhettek), és ezúttal sem okozott csalódást velük. Legújabb printjeiken arra bíztatják a potenciális látogatókat, hogy ismerjék meg a komminuzmus hírhedt alakjait testközelből. Ezt az alapvetően szimpla gondolatot viszont úgy forgatják ki, hogy vörös barátainkat egészen hétköznapi helyzetekben mutatják meg nekünk. Sztálin elvtárs például két fiatal lánnyal múlatja az időt egészen testközelből, míg Károly elvtársat körömvagdosás közben figyelhetjük meg. Így még valóban nem láthattuk őket, viszont a képeket nézve felmerül a kérdés, hogy egyáltalán akartuk-e? Forrás: adsoftheworld

Címkék: politika paródia

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr91715086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.10.17. 13:14:09

Ők azért a történelem nagy alakjai - még ha nem is pozitív oldalon. Az ötlet viszont szellemes, neekeem tecccik!

polakvenger 2008.10.17. 13:29:18

"ismerjék meg a komminuzmus hírhedt alakjait testközelből. Ezt az alapvetően szimpla gondolatot viszont úgy forgatják ki, hogy vörös barátainkat egészen hétköznapi helyzetekben mutatják meg"

aha.

beatlejuice 2008.10.17. 19:13:09

na igen, van akinél épp ez a szokatlan... hányszor láttad pl. indyt (hansolot) a wc-n? vagy közéleti figurát zuhanyozni?
kifejezetten szép printek, szerencsére a múzeum nem kereskedelmi megrendelő :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása