Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Neked is vannak rémálmaid?

Akkor hagyd a francba az alvást, és mars bulizni! Ez a kissé fura, de épp ettől vicces gondolat az alapja az Infra Rouge programmagazin hirdetéseinek, amelyben elborult grafikákon mutatják be nekünk a különféle rémálmokat. Légyfejű szörnyet szülni, meztelenül a röhögő, óriásszemű osztálytársak előtt állni vagy egy szörnylakótelep egyik tízemeletesének tetejéről a mélybe zuhanni valóban nem túl kellemes élmény, ezekkel összehasonlítva a legelvetemültebb, kockásinges IT-buli is megváltásnak tűnhet. Ez az újszerű megközelítés nálam nagyon betalált, és a megvalósításra sincs egy rossz szavam se. Ha nem is bearanyozta, de mindenképpen beezüstözte a napomat. Szép álmokat!

Címkék: humor morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr7717174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W Joe 2008.10.20. 13:39:01

Nekem nem annyira tetszik. Viszont tegnap rosszat álmodtam, úgyhogy lehet, hogy nem kéne dolgoznom :D

Osiris 2008.10.20. 14:12:18

Szerintem nagyon jók. A legyet be is állítottam desktop pikcsörnek. Fasza.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.10.20. 14:43:55

Cifrákat én is szoktam álmodni :D
Autópályán a felüljárókról ugrálok kamionokra, vagy ma pl azt álmodtam, hogy holnap érettségi :D

buzireklám 2008.10.20. 15:05:39

inkább a jópofa rémálmok, mint hogy egy köcsögmagazin mondja meg hol kellene jól érezni magam

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.10.20. 15:18:29

Kedves druszám
A szőrös mellbimbóról lenyalt tejszínhabra gondolsz? Az is beillene rémálomnak.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.10.20. 15:18:53

Hát, én is inkább álmodom rémet, mintsem elmenjek bulizni egy olyan helyre, ami így reklámozza magát.
Megyek is enni egy kis töltött káposztát - állítólag az a tutti egy jó kis rémálomhoz. Hidegen.

dnd 2008.10.20. 15:55:24

Sokszor felmerül reklámokban ez a brilliáns mechanizmus. Kb. ez az alapja: "Mit választanál? Hogy rémálmaid legyenek / fejedre szakadjon a zuhany / megb..on egy talicska aprómajom / stb,.... vagy a mi termékünket?... Naugye."
Hűdeokos.

jajistenem (törölt) 2008.10.20. 18:18:07

Ugorjunk.
Ezek, valamint sok más idelinkelt cucc is mind megtekinthető a www.adofdamonth.com-on, a Dalbir Singh (az Ogilvy Bp. kreatívigazgatója volt) által kiagyalt havizsűrizős site-on. Elég jó cuccok, de nem értem, miért kell ennyit bajlódni vele. Na mindegy, csak szvsz.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.10.20. 19:53:15

jajistenem
Nagyon kritikus vagy ma, amit egyrészt örömmel veszek, másrészt némi építő jelleget szívesen olvasnék ki a szavaidból. Nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e olyan reklámot kilinkelni, ami ne jelent volna meg valamelyik összegző oldalon, legyen az az adsoftheworld, adofthemonth -meg nem mondom, miért pont ezt emelted ki-, a commercial-archive vagy az advertolog. Csakhogy egy szubjektív reklámblog, mint amilyen az addict is, pont attól más, hogy nem ömlesztve ad közre mindent, hanem ilyen vagy olyan szempontok alapján válogat. Mi is csak azokat a reklámokat adjuk közre, amik bennünket valamiért megfognak. Nem akarunk csak a magyar reklámélettel foglalkozni, mert sokan vannak, akik nem követik a nemzetközi kampányokat, és szívesen veszik, ha néhány érdekességre felhívják a figyelmüket. Dalbirt pedig ismerem, kedvelem, vidám fickó, de ő is nagyon meglepődne, ha valaki azt mondaná neki, hogy hagyja abba az oldalt, mert az adsoftheworld-ön úgyis minden reklám fenn van.

jajistenem 2008.10.21. 12:25:51

Reklámbuzi!
Nem kell abbahagyni semmit. Csak untam a tetsziknemtetszik témafelvetést, céltalannak tűnő képbeillesztést. Különben meg, igazad van, hátha idetéved pár grafikus oszt' beidegel, hogy ő miért nem gyárt ilyet, és még aznap este elkezd valami normálisat kiagyalni. (Én pl. szeretem a craftot a munkákban.)
BTW, Dalbir nem csak anyagot gyűjt, hanem zsűriztet is.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.10.21. 14:40:12

jajistenem
Persze, igazad van, én is szeretném, ha minden nap tartalmas, sok oldalról körüljárt, mélyen szakmai írásokat közölhetnék. Ha nem lenne mellette egy rohadtul hajtós munkahelyem, ami nemhogy egész, de néha egyenesen másfél embert kíván, biztosan meg is valósítanám. Így viszont sokszor örülök, hogy ha egyáltalán fel tudok mászni aznap az addictra.

beatlejuice 2008.10.21. 18:14:08

nemtom milyen helyre invitál, de a rémálmokat tökéletesen idézi... és ami ritka, a hazai reklámokból szinte teljesen hiányzó elem, hogy mindezt művészi eszközzel teszi. na ez mindenképp irigylésre méltó.

ööö... hogy is jön ide hirtelen egy dalbir-reklám?
:S

beatlejuice 2008.10.21. 18:17:13

ahh, és reklámbuzit csak nem bántani, ritka kincs az ilyen! akinek nem tetszik, indíthat saját blogot. amúgy a hozzászólások lényegesen emelhetik a postok szakmai szinvonalát (ha vkinek épp ez hiányzik jobban), jajistenem, csak hajrá!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása