Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Reklámszemle: A Soproni bízik a magyar fociban

Szinte már megható az az igyekezet, ahogy a Soproni próbál pozitív képet alkotni a magyar bohócligáról, vagyis az első osztályúnak nevezett futballbajnokságról. Nekik hivatalból hinniük kell ebben, hiszen amúgy feleslegesen költöttek volna súlyos százmilliókat arra, hogy megvegyék a bajnokság névszponzori jogát (az már más kérdés, hogy mennyire szerencsés soproninak hívni az országos bajnokságot, ami volt már borsodi is, olyan érzést keltve az avatatlan szemlélőben, mintha minden évben egy másik megyei szervezet nevét viselné a liga). Szerintk tehetségben nincs hiány, és hogy lesz majd Budán még egyszer kutyavásár.

Ez idáig rendben is lenne a részükről - hiszen ki higgyen a ligában, ha nem a főszponzor -, a bajok ott kezdődnek, amikor ezt a hitet tényekkel kellene alátámasztani. A fő probléma, hogy az erre a célra megfelelő, kevés valóban tehetséges futballista már rég külföldre szerződött, vagyis a Soproni Liga szempontjából használhatatlan. Ha pedig csak az itthon maradott resztliről lehet beszélni, akkor vért izzadva lehet csak néhány olyan arcot felkutatni, akinek láttán, nem kap azonnal röhögőgörcsöt a fociban kicsit is járatos tévénéző. A válogatásnál ezért eshetett a választás a tavalyi bajnokság két legtöbb gólt szerzett csatárára, mert esetükben legalább valamilyen adattal alá lehetett támasztani a döntést.

Az egyik ilyen kipécézett arc Waltner Róbert lett, a tavalyi év gólkirálya, aki egy hazai szinten jó, nemzetközi összehasonlításban viszont meglehetősen szerény képességű focista, aki sok sortársához hasonlóan megpróbált külföldön szerencsét csinálni, de csak pofára esett. A másik barátunk a nagy jóindulattal magabiztosnak, amúgy többnyire csak arrogánsnak és nagyképűnek nevezett Bajzát Péter, aki egy röpke németországi kaland után az ETO csapatában kötött ki, ahol legemlékezetesebb produkciója az volt, amikor a VfB Stuttgart ellen csúfosan elvesztett meccsen, 0-4-es állásnál a szépítő gólja után gúnyosan megtapsolta a nagyot hibázó Jens Lehmannt, az ellenfél frissen Eb-ezüstérmet szerzett kapusát.

Azok számára, akiknek nem sokat mond ez a két arc, akár lehet semleges is ez a kampány, a többieknek viszont meglehetősen visszás dolog arról hallani, hogy ők azok, akik kirángathatják a magyar focit a kátyúból. Ennek tetejébe nehezen megfejthető, mit is szeretnének üzenni a reklámok, hiszen bár mindenki szeretne jó focit látni, a dolog sajnos nem ezen múlik. A filmeket nézve az az ember érzése, mintha maga az ügyfél sem tudta volna, mit is akar valójában. Mi vagyunk a támogatók, csináljunk már ezzel valamit! alapon indulhatott az egész kezdeményezés, amiből sajnos a végére sem sült ki ennél több. Unalmas mondatok, ezerszer látott stúdió-shotok, drámainak szánt aláfestő zene kíséretében bejátszott zizegős tévéfelvételek váltják egymást anélkül, hogy a foci igazi hangulatából bármi is átjönne a képernyőn. Akit ezek a reklámok meggyőznek arról, hogy a magyar fociba érdemes pénzt és energiát ölni, az nagyon elszánt lehet. Persze ha az volt a cél, hogy a reklámok színvonala igazodjon a bajnoksághoz, akkor telitalálat a kampány. Ti mit gondoltok?


Szerintünk: (0/5)
Pontszám: (1,5/5)

Címkék: sport reklámszavazás reklámszemle

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr59765596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marsellus wallas (törölt) 2008.11.13. 10:22:57

NA EZEKET DE UTÁLOM...


BUNKÓ FOCISTÁK MAGYARÁZNAK..

"HÁÁT Fejben kicsit elfáradtunk..:" kb.


okádék

öccá · http://dogsigns.blog.hu 2008.11.13. 10:27:54

Hát szerintem tök érdektelen. :/
(És hihetetlen, hogy még a szöveget se bírja elmondani úgy, mintha a sajátja lenne.)

c 2008.11.13. 10:53:59

"Aztán kipróbáltak elöl,.."

Én erre a mondatra kaptam fel a fejem...
Kellemetlen lehet a szitu a Soproninak. :(

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2008.11.13. 11:36:34

Utálom a focit, de annyira azért képben vagyok hogy a "tehetségben nincs hiány" mondat kurvanagy hazugság, mert ha valóban így volna, nem lenne szar a magyar foci annyira amennyire szar :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.11.13. 11:40:08

Zka
Tehetségek még csak lennének, de azokat már 15-16 évesen elviszik külföldre, így valószínűleg az életben nem fognak itthon játszani, vagyis a Soproni Ligához nem sok közük van. Csak Liverpoolban van most három fiatal, de hát ők legfeljebb a válogatott sznvonalát emelhetik majd, az meg ugye a Borsodi terepe. Nehéz ügy ez:)

Greg666 2008.11.13. 11:40:54

Bunkók inkább ti lettetek ezekkel a mondatokkal.
Látszik hogy fingotok sincs a focihoz de a lehúzos kommentek azért jönnek.
Egyébként láttam már Rajczi Petivel is ilyen reklámfilmet.

Még egy dolog amíg az RTL közvetítette a bajnokikat addig a hiradóban is csak ilyen mondatok voltak hogy fantasztikus hangulat, csodálatos gólok, természetes hogy fényezik a bajnokságot.

Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább a miénk, én ezt mondom. Menjen mindenki meccsre és utána írjon kommentet vagy csak nézzen végig egy magyar bajnokit.

Vitamin 2008.11.13. 14:26:37

Ez tényleg egy semmitmondó reklám, de sajnos a magyar fociról még semmit is nehéz mondani. Kettes, leülhet.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2008.11.13. 15:05:41

"Tehetségek még csak lennének, de azokat már 15-16 évesen elviszik külföldre"

Igen, így is lehet mondani azt hogy nincsenek :)

adrenalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.11.13. 15:23:35

Van egy jobb ötletem Greg666. Menj te meccsre, nézd, ahogyan szenvednek a "játékosok", unatkozz egyet a félidőben, sírjál a másodikban, és anyázz a végén.
Addig mi kellemesen éljük az életünket, és csak röhögünk az olyanokon mint te és a Soproni.

adrenalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.11.13. 15:26:45

A reklám meg tényleg elg gyengus. Jó foci helyett inkább jó reklámot kellett volna kérni..... :)

egygrafikus 2008.11.13. 15:30:33

A nike "talking heads" reklámjában eggyel hitelesebbek voltak a figurák...

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.11.13. 16:08:00

Én meg a sporoniban. A kedvenc söröm :)

Külföldi Viktor 2008.11.13. 16:30:27

az segít, hogy máshol sem sokkal jobb a helyzet? (mármint foci vs reklámok viszonylatban)? bőséges és alapos gyűjtemény, okulásul:
napielet.hu/napi/rovat/reklama/2819/es_utjara_indul_a_pottyos

freddo 2008.11.13. 17:52:06

Szerintem ez az utóbbi évek legdilettánsabb reklámja (nagy szó). Mégis mivel érvel? Hogy ugyanazt szeretjük mint te, ezért vedd a mi sörünket? Porschét reklámozzunk úgy, hogy több szőke nagy mellűt akarunk? WTF?

fari 2008.11.13. 18:44:02

Pár éve ez ment Angliában.Sztem egy fokkal jobb.

www.youtube.com/watch?v=1GSSxQsJfUA

vagye · http://www.popeyelesko.hu 2008.11.13. 18:52:33

Én gregnek adok igazat. Kurvára elegem van már, hogy olyanok törölnek lábat a fociba, akiknek annyi közük van max. a sporthoz, hogy gyerek korukban glottgatyában aludtak.. Itt van mindjárt az első mondat: az elsőosztályúnak nevezett... stb. Igen , első osztályúnak nevezett MAGYAR bajnokságról van szó. Baumgartner MAGYAR F-1-es pilóta volt, közte és Schumi között nagyobb volt a lemaradás mint a fociban, mégis ha versenyen a box mellett leesett volna a nadrágja ezek az újságírók ott helybe nyalják ki neki. A magyar focinak sajnos nincs alternatívája jelenleg, egy magyar klub költségvetése monjuk egy nem is elit Bundesliga csapatéhoz viszonyítva mint az említett Stuttgart gyakorlatilag az 1/100-ada.
Waltner az elmúlt évben úgy lett gólkirály, hogy 10 meccsen nem is játszott, mert külföldön focizott. Igen, a magyar fociban tehetségekben nincs hiány. Egy 12 éves magyar focista se nem tehetségtelenebb, se emberileg nem rosszabb mint egy ugyanilyen korú úszó, öttusázó, vízilabdázó stb. Azt úgy nevelik a körülménye k, ezeket így de erről ők tehetnek a legkevésbé. Itt meg erkölcsös dolog azt cikizni, aki ezen próbá a maga módján segíteni.
Ja ! Kedves blogmester. A bohócliga kifejezést talán nem kellene ellopni a labdabiztos.blog-ból. Mert ez így bohócblog.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.11.13. 19:45:42

vagye
Én nem loptam el semmit labdabiztoséktól, csak használtam egy tőlük eredő kifejezést, ami nagyon tetszik, mert találónak tartom. Egy szóval sem állítottam, hogy én találtam volna ki. Lehet, hogy nem érződik a szavaimon, de szeretem a magyar focit, és jobb híján én is az NB1-et nézem. Csakhogy közben a szívem összecsavarodik, amikor visszaemklékszem a gyrekekkori vagy akár kamaszkori meccsekre, az akkori színvonalra. A mai magyar bajnokság - ahogy te is mondod - egy lapon sem említhető a nemzetközivel, ezért úgy tenni, mintha ugyanaz a sport lenne mindkettő több mint önámítás. Tehetségekből pedig én is azt mondtam, hogy nincs hiány, csakhogy a srácok egyetlen lehetősége, hogy még időben külföldre szerződnek, és nem nyeli el őket az itt éppen reklámozott magyar bajnokság.

Persze ettől még lehetne jó a reklám, a szart is lehet aranypapírba csomagolni, csakhogy itt szerintem nem ez történt. Sikerült néhány hangulattalan, minden meggyőzőerőt nélkülöző szpotot összehozni, ami nem fog javítani a sportág megítélésén.

TaDaM 2008.11.13. 20:40:36

"(És hihetetlen, hogy még a szöveget se bírja elmondani úgy, mintha a sajátja lenne.) "

ezt nem gondolhatod komolyan! nem azért nem tudja elmondani a 3 mondatát életszerűen, mert ostoba, hanem mert nevetséges a szöveg, amit a szájába adtak! pl.: "imádtam rúgni a bőrt" ...kérdem én: 1952 óta ember használja még ezt a kifejezést?
én csak sajnálom őket, h hülyét csinálnak belőlük

roli101 2008.11.13. 21:11:09

A magyar focival az a gond, hogy nem amatőr ligában szervezik. A válogatott mérkőzéseken úgyis szinte csak idegenlégiósok játszanak, tehát az itthon maradottak legyenek amatőr sportolók. Ne keressenek már havi több milliót, mert még szaladni se bírnak a labda után. Ha amatőr liga lenne akkor mindenki értené, hogy miért ilyen szinten megy a játék. Minden más csapatsportban sikeresebbek vagyunk század-, ezredannyi pénzből. Ha a kézilabdába, kosárlabdába vagy jégkorongba ennyi pénzt tennének, akkor nem lenne gond a felkészülés az olimpiára, világbajnokságra. Ezek a fociban nem jelentenek gondot, mert esély sincs egyikre se kijutni.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.11.13. 21:23:07

Meg arról is lehetne szólni, hogy a szöveg, amit elmond, azt is jelenti, hogy a középhátvéd, az egy nagy semmi, viszont a csatár az aztán húúúúúúúú
Meg, ő tényleg egy befutott valaki, aki már mesélhet a múltról és a jelenről?

Vitamin 2008.11.13. 21:26:35

Hát igen, nem ártott volna egy olyan szövegírót megbízni a feladattal, aki legalább egy kicsit otthonosan mozog a témában. Ez a rúgni a bőrt, tényleg rettentő kellemetlen.

oritomika 2008.11.13. 22:30:23

roli101!
Te nagyon kevered a dolgokat!A magyar focinak az a legnagyobb baja,hog nem történt meg igazán a rendszerváltás!Majdnem az összes klub akkor tudja kigazdálkodni az éves költségvetést ha segit az önkormányzat!ez azért van mert nálunk még nem fedezték fel a fociban rejlő üzletet,az üzletemberek azért nem fektetnek be, mert félnek az itteni renszertől ésaz ad hoc jelleggel müködő mlsz-től,akik mindnt elszarnak amit lehet!Nem amatőr foci kell,hiszen ha csak a foci szeretetéért játszanának a focisták,akkor nem vetnék bele magukat még ekkora elszántsággal sem hisezn munka után nem lehet edzésre járni, és pénz nélkül ki fog itthon focizni,inkább mindenki kimegy külföldre, még ha csak harmadosztályba is, itthon szórhajuk fel sóval a pályákat!Csak azt akartam mondani hogy a foci nem kedv kérdése hanem elsősorban a pénzé,ha valamit akarunk akkor az összes csapat hoz 3-4 nagyon jó légióst és ha szerencsénk van akkor felfelé huzzák táraikat!Az amatörizmussal elfelejthetjük h milyen meccsre járni, és nézhetjük a tévében a focit...Pedig én legalábbis előbb nézek magayar bajnokit mint külföldit,nem tom ki hogy van vele..

Oky 2008.11.13. 23:23:33

vagy nézzetek inkább kézilabdát... az színvonalasabb sportként, és hazai eredményekben is

garamt 2008.11.13. 23:35:44

ilyen a bajzáttal is van?! nem a rajczira gondoltok?

miskolc 2008.11.14. 00:13:01

Ebben a szándékosan elnyomorított magyar fociban több igazolt játékos van, mint az összes többi sportágban, egy megyei 1 rangadónak több nézője van, mint egy világon 10 országban játtszott vízilabdának, egy váloagatott vb selejtező több szurkolót vonz, mint az összes sportág együtt véve,ha egészséges ifjúságot akarunk, akkor talán sportolás feltételeit kéne megteremteni. Legkönnyebben ezt még mindig a focival lehet elérni. Erre a pedig áldozni kell az államnak. Sportpályákat építeni, nem pedig megszüntetni, eladni. A jobb helyeken így csinálják. A leggazdagabb magyar klub kötségvetése tizede mint egy élvonalbeli osztrák klubnak.A pénz alapvetően mindent meghatároz. Egyébként a létesítményeket tekintve minden magyar látvány sportág (kézi,kosár, jégkorong, tenisz)jobb helyzetben van, mint a labdarúgás.Miről beszélünk?

Madamrekamé 2008.11.14. 00:38:50

Nekem az a bajom a magyar focival, hogy amióta élek a magyar állam (is) feccüli bele a pénzt, minden eredmény nélkül, ennyi ésszel egy félkarú rablóval is lehetne hirdetni a sört az legalább ott van a kocsmába és viszi a pénzt. Tehetséges felnőtt magyar focista? Beleteszik a reklámba azokat akiket visszaküldtek külföldről, mert ZAVARták az edzést? Ha tehetséget akarnak mutogatni akkor egy 6 évest kell keresni...de őbelőle futballista, csak akkor lesz, ha apunak anyunak van elég pénze na,de akkor focista lesz ha nem tehetséges akkor is, ha nincs akkor ott fog elrohadni, fog kapni segélyér munkát...

Niterider · http://sportpalyafutas.blog.hu/ 2008.11.14. 07:06:38

Es ezt tenyleg leadtak valami kerteven? Soproni sort sem fogok tobbet inni, maradok inkabb a soproni boroknal!
By the way, Waltnerrol nekem egy naci karlengetes ugrik be, nem a hatalmas goljai...

Reggelvan 2008.11.14. 07:40:13

Végre egy poszt, amiben egyszerre szerepel két dolog, amihez mindenki ért: a reklám, meg a foci!
miskolc megjegyzéseihez:
"egy váloagatott vb selejtező több szurkolót vonz, mint az összes sportág együtt véve"
Erre van valami kutatás, mérés? Mert csak így bemondásra nem hiszem el. (Ismertem olyan embert, aki azt hitte, hogy 8millióan nézik az m1 hiradót naponta. Mert ő, meg a barátai azt nézték. Hát nem.)
" Erre a pedig áldozni kell az államnak. Sportpályákat építeni..."
Ez szerintem a magyarnál kicsit jobb focival rendelkező Angliában magánpénzből megy. És a németeknél is.
"Egyébként a létesítményeket tekintve minden magyar látvány sportág (kézi,kosár, jégkorong, tenisz)jobb helyzetben van..."
Kétlem, hogy több jégkorong-pálya lenne az országban.
Amiben viszont tényleg vezet a foci, az az állami támogatás, meg a szponzorpénzek. Ezt bizonyítja ez a Soproni reklám is.
Ebből talán illene élvezhetőbb focit csinálni. Persze azt nem tudom megmondani, hogyan. A focihoz nem értek :)

kzgy 2008.11.14. 08:06:05

roli101! nagy összegben fogadok, hogy többet keresel, mint egy átlagos magyar focista, hacsak nem vagy diák vagy tanár. Hagyjuk már ezt a 80-as évekből származó dumát, hogy bezzeg ezek mennyit keresnek!

Reggel van tényleg: én már ültem az utóbbi 8 évben többször olyan válogatott meccsen, amin 50-60 ezren voltunk - ha összeadod mondjuk a kézilabda (5), kosárlabda (3), vízilabda (8), hoki (6), röplabda (0,5) számait, akkor is a fele jön ki. Oké, csalok, mert kisebb a lelátó, de ez akkor sem az m1 híradó.

Pályát pedig nem feltétlen az élkluboknak építsen az állam, hanem a tömegsportnak. Pesten alig van jó minőségű, füves vagy műfüves kispálya, eszetlen pénzért ki lehet őket adni, mert mindegyik teli van. Lehet, hogy többen sportolnának, ha elérhetőbb lenne.

miskolc · http://miskolc 2008.11.14. 08:17:25

Kedves Reggelvan!
Csak az Albánia eleni vb selejtezőn több mint 20 000-en voltak a stadionban. Az is biztos, hogy a hátralevő mérkőzéseket a legnagyobb nézettségű csatornák fogják közvetíteni. Ezen a rossz magyar focin kívül, melyik magyar sportág bír pl. az RTL képernyőjére kerülni?
Franciaország, Hollandia, Németország stb. bizony óriási állami pénzek mennek a fociba, de az utánpótlásra. Az infrastruktúra megteremtését álami feladatnak tekintik. Lásd stadion építések Anglia, Németország stb.Az infrastruktúra területén az utolsók vagyunk Európában. Egyedüliként nincs egy abszolút az előírásoknak megfelelő stadionunk.Ez szégyen. Albánia, Málta előttünk van ezen a téren (is). Az már csak városi legenda, hogy jégkorongban mennyire levagyunk maradva létesítményileg. A most megrendezett olimpiai selejtezőcsoportunk minden résztvevőjétől sokkal jobb körülményekkel rendelkezünk.(Hála istennek...)

Heller 2008.11.14. 08:21:37

a jégkoronggal kapcsolatban... ne kezdjük el rögtön látványsportágazni, mert ugyan kishazánk zseniális eredményt ért el idén, de még nem játszottunk egyetlen A odztályó világbajnoki meccset sem... Ne igyunk előre a medve bőrére, még nem eresztett nálunk gyökeret a sport...
tenisz... Ha valaki három évvel ezelőtt azt mondja, lesz játékosunk az első húszban, enyhén szólva is furcsán néztek volna rá... nem, a tenisz sem kishazánk sportja
kosárlabda: na ez már inkább, de maximum klubszinten, szintén semmi nagy eredmény... (Dávid Kornél rulz)
Kézi: na erre büszkék lehetünk....
Kéretik nem hivatkozni olyan sportokra, melyek még nem érték el népszerűségi zenitjüket itthon... A focinak van tradíciója, erre pedig lehet építeni

Reggelvan 2008.11.14. 08:42:28

kzgy:
oké, elhiszem.
És persze, építsen pályákat a tömegsportnak.
(De akkor építsen már uszodát is, mert azt még használnám is :))

miskolc:
Rendben, tévedtem a nézettséggel kapcsolatban.

Bárki más:
Beírtam, hogy a foci kapja a legtöbb állami támogatást, aztán elszégyelltem magam, hogy ezt csak gondolom. Elkezdtem keresni a guglin valami kimutatást a sport állami támogatásáról. Azóta is keresem. Sehol semmi. Az olimpiai pénzekről van rengeteg adat, meg hogy a jövő év mennyivel lesz kevesebb, de egy helyes kis összefoglaló táblázat sportágak támogatása/ft/év az még véletlenül sincs...

vidimaster 2008.11.14. 08:44:26

nagyon sajnálom azokat az embereket, akik csak annyit tudnak hozzátenni egy ilyen posthoz, hogy "szar a foci, ha lennének tehetségek nem itt tartanánk, senkit nem érdekel a foci, nem kéne állami pénzt beleönteni, miért keres 1 milliót havonta egy játékos"
a magyar foci a körülményeihez (anyagi,morális,infrastrukturális) képest nem rossz. lehetne jobb is, de ehhez szélesebb tömeg és utánpótlásbázis kellene!
egyébként akik csodát várnak: egy budapesti csapatnál dolgozom utánpótlásedzőként, a csapat Budapest leggazdagabb kerületében van, ahol igencsak jómódú emberek élnek, mégis jópár játékos szüleinek nincs pénze a havi tagdíjra, ruházatra... így viszont a kényelmetlen szituációból fakadóan egyre többen lemorzsolódnak, abbahagyják a futballt csak és kizárólag anyagi okok miatt... és feleannyi gyerekből a nagy számok törvénye alapján feleannyi tehetséges van és így tovább...

öccá · http://dogsigns.blog.hu 2008.11.14. 12:21:13

@TaDaM: Mondtam én, hogy azért nem tudja elmondani, mert ostoba? ;)

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2008.11.14. 13:52:20

Jelenleg a magyar foci több okból is válságban van, a pénzről, infrastrukturáról sokan beszéltek már. Talán arról is lehet beszélni, hogy egy magyar fiatal milyen perskeptívát lát, hiszen a Braziloknál a labdarúgás számít a szegénységből való kitörés egyik legjobb lehetőségének. Magyarországon a labdarúgás nem jelent fényes jövőt sem a leendő játékosnak, sem a befektetőnek. Aki fociból akar megélni, és tehetsége is van hozzá, annak a számára a külföld jelenti a perspektívát.

De a legnagyobb és legmélyebb válság kapcsán az is fontos, hogy a foci addig ment jól, amíg szinte monopolhelyzetben volt. A szinte mindenhol játszott játék, amihez csak a labda kellett, ami olcsó volt, lekötötte a játékost és a nézőt, ahol lehetett látni ki a jobb és megszületett az utánpótlás. A magyar labdarúgás nem tud mit kezdeni azzal, hogy sok gyerek inkább a WCGről álmodik az NB1 helyett. Hogy sok más sport lett divatos részben a filmeknek köszönhetően.

De arról is, hogy a gyerek ma már jóval kevesebbet focizik játékként, ott volt először a matchbox, a lego, majd jött pl. a Wii. Így nem csak a focinak vannak versenytársai a sport világában, de a sport sincs könnyű helyzetben, ha meg kell nyernie a gyereket, és el kell csábítania mondjuk a World of Warcraft elől.

A tisztelt sportvezető urak pedig nem nőttek fel a feladathoz.

bulgakov 2008.11.15. 12:24:36

Nos,
ez a szar reklámfilm épp azt mondja itt nekünk, hogy a magyar foci is szar, ami korrekt, persze, higyjünk benne, hogy lehet jobb is. Ez nem nehéz, mert innen tényleg csak felfelé vezet út, de az meg nem megy. Miről beszélünk itt? Úgy nézzük a magyar focit, mint a Celeb vagyokot, ezünk van, ezt lehet nézni, vagy a Képírókat éjfél körül, de bebaszva nehéz addig fennmaradni. Attól, hogy sokan nézik, még szar. És nem bohócliga ez, hanem bulvárliga, mert a bohóc legalább vicces, ez meg kibaszottul szánalmas, mégis 24/7 téma, gerjesztett műbalhé szar.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása