Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Úszkálj az elárasztott New York fölött

Ha a filmekben valami tragédia történik a Földön, az 99%, hogy csak New Yorkot és 98%, hogy New Yorkot is érinti. Pusztította már a várost földrengés, meteor, Godzilla, King-Kong, tűzeső, tél, atomcsapás, földönkívüli támadás, legújabban pedig Zalatnay Cini koncertkörútját nyögi a city. Nem csoda, ha a mumbai Ogilvynek is épp a Nagy Alma jutott az eszébe, amikor a klímakatasztrófa következményeire akarta felhívni a figyelmet.

A HSBC bank megbízásából készült ambienthez egy medencét használtak, amelynek a fenekére egy New Yorkról készített légifelvételt ragasztottak. A medence aztán a feltöltés után olyan hatást keltett, mintha a benne úszkáló mumbaiak - akiknek mellesleg most kisebb bajuk is nagyobb a klímaválságnál - a vízzel elárasztott város felett lubickoltak volna. Innen fentről baromi jól néz ki a cucc, de kissé szkeptikus vagyok azt illetően, hogy a medence partján állva is ilyen lélegzetelállító látványt nyújt-e a reklám. De ez már -maradva a Big Apple megnevezésnél - csak kukacoskodás. Forrás: Josh Spear

Címkék: nonprofit ambient bank

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr94800523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bulgakov 2008.12.03. 15:16:07

nem rossz, nem rossz.
nekünk meg idekúrtak egy Időkereket a Felvonulási térre, ami nem működik, hogy ezzel jelezzék: az idő lejárt. Csak még nem egyértelmű, minek az ideje, talán azoké, akik havi asszem egy misiért karbantartják(???)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.12.03. 15:34:26

Az időkerék már a puszta létezésével visszarepít vagy 40-50 évet a történelemben, így minél inkább nem működik, annál inkább működik:)

johnplayer 2008.12.03. 16:35:38

Waterworld. Kevin Costner.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.12.03. 16:59:20

én olyan medencét szeretnék, aminek a zalján nem ilyen kép van, de átlátszó. harmadikon lakom, ide.

Bojtár (törölt) · http://bojtarok.blog.hu/ 2008.12.03. 17:05:01

Cigiző: és meztelenül úszkálnál benne? :)

anon 2008.12.03. 17:24:27

Azert volt egy olyan film is, hogy A.I. .
Abban eloszor csak felig merult el New York, majd a vegere az egesz be volt fagyva.
Az jol nezett ki:))

Volume 2008.12.03. 19:20:26

Hát ebben az esetben a Cigiző alatti lakás ára meglehetősen nyomott lenne. Az ötlet amúgy tetszik, az meg, aki a brandinget keresi kattintson a linkre, ott látszik, hogy a medence mellé tették a HSBC logót.

trixilw 2008.12.04. 11:06:23

Tetszik, tetszik, de aztat mondjátok meg, hogy minek ennyire túlköltekezett cifra módon mindezt megoldani, photoshop-ban bármelyik ügyesebb grafikus egy nap alatt ezt megcsinálja.
Azt a plusz pénzt inkább adták volna valami nemesebb dologra, ahelyett, hogy egy felfújt, nem bizonyított elméletre kidobálják.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása