Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ország bloggerei egyesüljetek!

A reklám nem ördögtől való, vagy ha igen, akkor nem alkotott tökéleteset patás barátunk, merthogy a hirdetések a profittermelésen túlmenően más, jó célokat is szolgálhatnak. A társadalmi célú reklámok nemcsak azért léteznek, hogy a kreatívok lecsendesíthessék néhanapján háborgó lelkiismeretüket, hanem azért, mert segítségükkel valódi változásokat lehet elérni a legkülönfélébb területeken.

Mielőtt legyintenél, hogy neked ehhez semmi közöd sincs, elmondanám, hogy ezúttal sokkal többet tehetsz a tárasadalmi célú reklámok érdekében, mint gondolnád. Pláne, ha te is blogot vezetsz az indexen, legyen szó egy mindössze napi néhány száz fős olvasottságú egoblogról vagy egy többezres látogatottságú tematikus blogról. Az indexes reklámrendszerben ugyanis a hirdetési felületek 50%-ával maga az index gazdálkodik, a másik ötvennel viszont elvileg a bloggerek rendelkeznek. Legtöbbünknek azonban egy csenevész e-target vagy Adsense boxon kívül nincs mit odatennie, így az oldalletöltések felében csak egy nagy semmi látszik a helyükön.

A Karmamédiás srácok gondoltak egy merészet, és éppen ezt a lehetőséget szeretnék kihasználni úgyl, hogy két héttel ezelőtt a Médiaúnió mintájára meghirdették a Bloggerúnió programot, amelyhez bárki csatlakozhat, akinek legalább egy nyeszlett blogja van, vagy éppen most készül indítani egyet. Mostantól bárki felajánlhatja a rá eső hirdetési részt társadalmi célú bannerek ingyenes megjelentetésére. Ehhez semmit sem kell csinálnia, csupán néhány adminisztratív, foolproof lépést kell végizongorázni (nem vészes, még nekem is ment), és már működik is a rendszer, gyógyulnak a betegek, oszlanak az előítéletek, ömlenek a nemes felajánlások és adományok. Egyszóval rajta, tessék egyszer megjavulni, mint Jimmy, és csatlakozni a Bloggerúnióhoz. Tisztább, szárazabb érzés lesz, meglátjátok!

Címkék: blog nonprofit

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr74816335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Critmiss 2008.12.10. 23:52:01

Köszi, hogy csatlakoztál! Én mondjuk nem vagyok srác, de nem veszem magamra. :)

Rabbit · http://rabbitblog.hu 2008.12.10. 23:56:57

@ZaZie Örülj, hogy pasinak néztek, ez már egyfajta elismerés :D

Critmiss 2008.12.11. 00:03:07

Háhááá. :D Néha valóban úgy tűnik. :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.12.11. 00:28:24

zazie
Elnézést, nem akartalak kihagyni, az érdem természetesen a tiéd is.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.12.11. 10:08:29

igen, ez valóban egy szép és nemes gesztus, aki kiteszi, az meg önzetlen jófej. Gondolom, alakul még a dolog, de a kezdetek így is dícséretesek, ráadásul villámgyorsan meglett.
Jó látni, hogy maradt még jóérzés az emberekben.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása