Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csocsó féllábú játékosokkal

Oké, tudom, különféle reklámcsocsókkal mostanában gazdagon el voltunk látva. Talán az az oka a játék gyakori reklámcélú felhasználásának, hogy egy magára valamit is adó reklámügynökségen minimum egy profi asztal kell, hogy legyen, ez valahogy részévé vált a kreatív folklórnak. Az mindenestre biztos, hogy a játék nagyon addiktív, és éppen ezért jó reklámhordozó lehet, ha egy kicsit átalakítjuk a bábukat. A múltkor már volt itt kenyérgolyóval játszható, élemezési nonprofit kampány, és beszámoltunk a balerinás álláskereső verzióról is.

Ezúttal az UNICEF volt a megrendelő, az ötlet pedig az volt, hogy a megszokott játékosok helyett féllábú és lábnélküli bábukat szereltek fel, amelyekkel nehezen vagy éppen teljesen játszhatatlanná tették a csocsóasztalt. És hogy mindezt miért? Hogy így hívják fel a játékosok figyelmét a taposóaknák jelentette veszélyre, és így gyűjtsenek adományokat az azok ellen folytatott küzdelemhez. Már hallom is a szkeptikusokat, hogy egy-két csocsóasztal kihelyezéséből vagy a róluk szóló beszámolók keltette csekélyke publicitásból legfeljebb egy focikapunyi területet lehet megtisztítani az aknáktól, és hogy az egésznek inkább Cannes-i oroszlánszaga van. Kedves szkeptikusok, valószínűleg igazatok van, de azért maga az ötlet nem olyan rossz. 

Címkék: játék sport nonprofit

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr22806551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Külföldi Viktor 2008.12.11. 17:22:24

vö. a l. burnett (tordai p.) háromoldalú csocsója. díjnyertes, nem véletlen.
www.adch.hu/download/merleg2008/csocso.jpg

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása