Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megcsalt a férjem! Vagy mégsem?

Furcsa, épp tegnap volt szó arról, hogy januártól már nálunk sem tiltják az ügyvédeknek, hogy reklámozzák magukat, erre azonnal az utamba kerül egy olyan kampány, amelyen egy válóperes ügyvéd hirdeti magát. Ráadásul nem is akárhogy! Amikor beadjuk a filmet, cédét, memory sticket a fotószalonba, a fene se gondolja, hogy azokhoz bárki hozzányúlhat, azokba bárki belepiszkálhat. A szóbanforgó ügyvédi iroda viszont épp ezt tette, amikor meghackelte az ügyfelek képeit, a frászt hozva a kedves jövendőbeli elvált asszonyokra.

Az előhívásra beadott képek közé ugyanis jó kis "meztelennős" fotókat is kevertek, mintha a tisztelt férj véletlenül a barátnőjéről elkattintott képeket is a többi között felejtette volna. Gondolom ki-ki vérmérséklete szerint reagált erre a kis viccre. A legrosszabbul azok a férjek jártak, akiket egy instant telefonhívással szorongatott meg a meglepett feleség, a legjobban meg azok, akiknek párja volt annyira gyanakvó ezzel az ökörséggel szemben, hogy megfordította a fényképet, amelynek hátán a válóperes ügyvéd neve és címe, valamint a "Ha esetleg egyszer tényleg találna ilyen képeket, forduljon hozzánk" felirat volt olvasható.

Így belegondolva azért elég meredeknek tűnik ez a dolog, nem is az ügyvédi iroda, sokkal inkább a fotószalon részéről. Valahogy gyanús nekem az, hogy egy ilyen vállakozás belemenjen az ügyfelek képeinek manipulálásába, amiből annyi jön le a kuncsaftoknak, hogy ide nem hozom többet a családi képeket, mert itt basztatják a fotóimat. Franc tudja, így elnézve még mosolygok az ötleten, de nem azért szeretnék szexisen pózoló, szőrös mellkasú, meztelen férfiakat ábrázoló képeket találni a gyerekek szülinapi bulijáról készült fotók között.

Címkék: humor botrány ambient

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr47815433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yz 2008.12.11. 11:34:12

ez akkora kamu, hogy csak na
sose látott megrendelőt, miért nem hívod fel a megadott számot?

páva vagyok hagyjatok repülni 2008.12.11. 12:28:52

"stivket " helyett sticket, gondolom én... már csak abból, hogy közel van egymáshoz a v és c.

majomka 2008.12.11. 12:41:21

Szerintem ez kurvajó ötlet. Mondjuk RB, azt a gondolatodat nem értem, miért kellene ahhoz beleturkálni a családi fotókba, hogy az, aki amúgy is belerakja a borítékba a képeket, belecsúsztasson egy ilyet is... Az meg, aki gyanakszik, nyilván meg is fordítja a képet. Legalábbis nekem az lenne az első. Na már miután elkészítettem és becsomagoltam a bácsimnak a patkánymérges szendvicskét reggelire...:)

Ádám 2008.12.11. 12:44:34

öhhhhh.


Az AD Renalin blogon is ma ez van... Ki is van linkelve a Zindexre. Véletlen?

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.12.11. 13:06:31

Ádám
Nem, nem véletlen. Ugyanazokból a reklámokból táplálkozunk, így ha megjelenik egy újdonság, akkor elképzelhető, hogy mindketten foglalkozunk vele. Ha valami tetszik, nem fogok róla csak azért nem írni, mert valaki más is lehozta már, pláne, ha azt nem is láttam. Nincs szándékomban paranoiddá válni, és minden lehetséges oldalt végigzongorázni, mielőtt valamiről írok.

Viszont mióta az ad-dict mellett van még egy ugyanolyan reklámblog az indexen, amit ad-renalinnak hívnak, kezdem feszélyezve érezni magam. Eddig se voltam különösebben elégedett a saját névválasztásommal, így viszont már majdnemhogy kellemetlen.

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.12.11. 13:58:04

Reklámbuzi
Pontosítanék: adrenalin, kötőjel nélkül. :)
Amúgy ha hiszed, ha nem, én mindig úgy fogok tekinteni a blogotokra, mint az abszolút etalonra, és csak remélni tudom, hogy egyszer majd a miénk is olyan jó lesz, mint a tiétek. Nagyon régóta olvasom már az addictot, aminek a nevével szerintem semmi baj sincs. :)
Az adrenalin meg egyébként egy sokkal régebbi projekt, ami honlapként indult, aztán lett belőle blog, elég hosszú történet... Hidd el, nem lopásnak szántuk a nevet. (És amúgy nem is az én ötletem, hanem egy nálam hatalmasabb erőé. :)

Respekt neked és az egész csapatnak!

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.12.11. 14:09:19

adrenalin
Köszi szépen, nem is ellenetek szólt az az egész. Nem azért füstölögtem, mert lopásnak tartanám a neveteket, hanem épp amiatt, hogy így utólag túl kézenfekvő ez az ad szóval való játék, a ti példátok is mutatja, hogy egymástól függetlenül is ugyanolyan végeredményre jutottunk. Volt egy másik címem, amit viszont sajnos korábban, egy másik projekthez ellőttem, most így visszatekintve talán jobb lett volna mégis annál maradni.

Nektek meg csak minden jót tudok kívánni, nem baj az, ha az emberek több forrásból ismerik meg a kampányokat.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása