Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Testhez idomuló poszter

Ennek a kinyomom-benyomom bizbasznak az ötlete majdnem egyidős az emberiséggel, egy időben nem volt olyan iroda, ahol legalább egy tiki-takizó golyókból álló Newton's Cradle vagy ilyen vacak ne lett volna a főnök íróasztalára téve. A Nine Inch Nails is kihasznált minden ebben rejlő lehetőséget az Only zseniális klipjében, vagyis minden adott ahhoz, hogy lerágott csontnak minősítsük az ötletet. Mégis, a test alakját felvevő, hozzánk igazodó, nyomásérzékeny matracokat gyártó svájci Riposa cég ambient megoldására nehéz lenne ráfogni, hogy unalmas. Nem kell több egy jó reklámhoz, mint egy aprócska ötlet új tereületen való felhasználása, átformálása és a megfelelő üzenethez kapcsolása. Ki bírna ellenállni a bevásárlóközpontokban, múzeumokban felállított ember nagyságú "szögeságynak"? Aki ennek láttán meg tudná állni, hogy ne vesse bele magát valami hülye pózban a falba, ezzel maga is a reklám részévé válva, annak olyan akaratereje van, hogy talán a Szerencsejáték ZRt. legújabb reklámját is végig tudná nézni.

Címkék: ambient látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr21820986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petrosz 2008.12.16. 13:55:53

Jó, jó, de azért nem lehet két perc a kinyomódott rudakat mindig alaphelyzetbe állítani ahhoz, hogy magamat kipróbáljam. Az eredmény pedig ha tényleg sikeres a dolog, és sorban állnak érte, akkor elég rövid életû lehet. Kész udvariassági konfliktus, hogy a következô érdeklôdô meri-e a szemem láttára legyalulni a testem helyét? Na, azért gratula nekik: jó ötlet a megfelelô ügyfélnek.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.12.16. 23:07:06

egyszer úgy kipróbálnék egy ilyet! haverrokkal biztos tök jó móka lehet...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása