Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ünnepi videó 300 ezer gyertyával

Egy reklámban sokféleképpen lehet boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánni. Belezsúfolhatunk annyi télapót, fenyőfát, gömbdíszt, ajándékot, mosolygó kisgyereket, plüsskutyát, angyalkát és gyertyát, amennyit egy bejglitől megfáradt nézői gyomor elbír. Vagy kiválaszthatunk ezek közül egyet, mondjuk a gyertyát, és kíszíthetünk belőle egy olyan filmet, amitől leesik a TeCső előtt ülők álla. Nem kell ehhez sok, csak egy laza 5 napos forgatás, közel 300 000 gyertya, 20 lehetőleg a Nagy Dominó Napon edződött, ügyes kezű ember, meg egy erős idegzetű stáb, amely képes az egész projektet levezérlni.

Ha ez megvan, akkor már jöhet is a stop-motion technikával készített, a meggyújtott gyertyák fényéből kirajzolódó elképesztően hangulatos és látványos ünnepi videó. Szerencsére a benelux energiaipari multi, az Electrabel ezt az utat választotta. A cég így év vége felé közeledve megdobta egy rakás pénzzel a kreatívokat, és szabadjára engedte őket, hadd játszadozzanak egy kicsit az energia egy barátságosabb formájával. Az eredményt az alábbi videón láthatjátok (aki nem hiszi, hogy mindez egyetlen 3D effekt nélkül készült, járjon utána itt és nézze meg a werkfilmet).

Ezzel kívánok mindenkinek boldog karácsonyt és sikerekben gazdag búékot! 

Forrás: fubiz

Címkék: látvány hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr37838999

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudtad? 2008.12.24. 10:50:01

Megérkezett Ezzel a kis videóval kívánok Nektek Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Külföldi Viktor 2008.12.24. 11:28:52

há nem rossz (mégha a fénygraffitis reklámok el is öntötték a piacot amúgy)
akinek az angyalkák jobban bejönnek:
napielet.hu/napi/rovat/reklama/1555/milyen_nemuek_az_angyalok

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2008.12.24. 11:58:46

Veri nájsz! Én mindig hitetlenkedek, itt mondjuk nem is jut eszembe, hogy számítógépes grafika volna. És eleve minden time-lapse videó, vagy lassított videó a szerelmem, bármi, ami nem úgy mutatja a világot, ahogy láthatjuk.

Nem rég azt a pár évvel ezelőtti Toyota reklámot elemezgettem, amire írták, hogy hatszázakárhanyadik felvételre sikerült rögzíteni az alkatrészek játékát egymással, nagyon szép, hogy próbálják elhitetni az emberrel, hogy ez nem kamu, az nem kamu, de az az érzésem, hogy trendet csináltak belőle, hogy vegyük észre, mekkora meló van ezekben a reklámokban (ergo nyilván a termékfejlesztésben is), de a FELE kamu.

Kultuszt építenek maguk köré, hogy milyen jól sikerült, és évek múlva kezdhetnek csak örülni, amikor már tuti, hogy nem buktak le. Mindegyikbe bevallottan bele van kicsit nyúlva számítógéppel, de csak "kicsit", hogy lehessen magyarázni ha valaki kiszúr egy-egy hibát. "Ja igen, ott igen, de egyébként nem", közben pedig a felületek hibátlanok, homogének, porszemmentesek, a levegőben nincs szennyeződés, a fény nem pislákol, a kamera nem mozdul be, a tapéta nincs ragasztva, és a legárulkodóbb jel, EMBER nincs a képen.

tommygun 2008.12.24. 12:06:00

Az Electrabel idén a brüsszeli hang- és fényjátékokat is megújította. Ritka geci egy vállalat de a PR-ja jó :))

rockjano 2008.12.24. 12:13:07

Nem rossz de a melóhoz képest talán nem olyan látványos.

Azért szimpi

jano

ergerberger 2008.12.24. 14:48:23

"aki nem hiszi, hogy mindez egyetlen 3D effekt nélkül készült,"

Ehhez 2D számítógépes effektek is bőven megfelelnek.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.12.24. 15:28:12

Rohadjanak meg, ez tényleg szép lett! ;)És hogy megutálhatták a teamécsest a végére...
Azért remélem, nem ez volt az idei utolsó poszt, ugye?

showme79 2008.12.24. 16:01:45

Esetleg az aláfestő zenéről, dalról tud valaki infot adni??? Nekem az is nagyon tetszik, szívesen hallgatnám még, esetleg a szerző, énekes más művét is. A videó, sőt az egész összeállítás egy nagyon ízléses remekmű! Boldog Karácsonyt kívánok én is mindenkinek!

dark future · http://www.andocsek.hu 2008.12.24. 16:39:14

"Esetleg az aláfestő zenéről, dalról tud valaki infot adni???"

Úgy néz ki, hogy egy főként ilyesmire szakosodott belga stúdió csinálta, a referencialistájukon több tucat reklámot láthatsz/hallgathatsz:
www.sonicville.be/#/soundandmusic/0

radiris 2008.12.24. 18:00:54

Ez király volt, köszi!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása