Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Snowboardoztál már metróalagútban?

Nem is volt még olyan régen, amikor a dán Saatchi elkészítette a Quicksilvernek a robbantott szörfös vírusfilmjét, amivel degeszre nyerte magát a különféle reklámfesztiválokon. Abban egy csapat fiatal a folyóba hajított dinamittal keltett hullámokat, hogy a vízben várakozó társuk azokat meglovagolhassa. Nekem az a szpot sokkal jobban bejött, de elképzelhető, hogy valakinek a mostanában Pepsivel együtt megújult, és egy fokozattal vadabbra váltó Mountain Dew üdítőital vírusfilmje tetszik jobban.
 
Persze 1000 %, hogy az egész nem más, mint ügyes trükk, de a vicces vagy ha tetszik szomorú a dologban az, hogy nem elképzelhetetlen, hogy ezt egyszer valami őrült tényleg kipróbálja majd. Fogalmam sincs, hogy kivitelezhető-e a gyakorlatban, de nem tartom kizártnak, hogy ha a sínpár elég keskeny, akkor lenne olyan fiatal itthon is, aki gond nélkül végigcsúszna a Keletitől a Blaháig. Ja és felhívnám a figyelmet a film végén elhangzó szlogenre, azon belül pedig és a Dew márkanév használatára, ami a maga fárasztó módján még poén is.
 

Címkék: vírus pia elmebaj

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr57863415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

albinoblacksheep 2009.01.08. 20:30:51

Igényes munka és az ötlet is szuper. Csupán annyi baja van, hogy aki már egyszer is utazott metrón tudja, hogy a középső sínben nagyfeszültség van, így a srác kb másodperc töredéke alatt sülne ropogósra.

pekmester 2009.01.08. 20:46:01

kár, hogy már nem lehet itthon kapni a Dew-t :(

Remy 2009.01.08. 21:39:21

albino
Miért a deszka vezeti az áramot?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.01.09. 00:20:10

Állat. A poén a végén viszont kurva fárasztó.

Remy: a deszka nem, de az ember feje és egyéb testrészei igen. Azt egy esésnél...

sebcsaba 2009.01.13. 00:02:50

aki már egyszer is foglalkozott egy kicsit a metróval az tudja, hogy a nagyfeszültség nem holmi középső sínben, hanem az oldalsó sínben van. Legalábbis a budapesti típusú metróknál biztosan. 00:24-nél nagyszerűen látszik jobb oldalon.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása