Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nézd meg magad egy pornófilmben

Ebben a Direct TV segít neked, de sajnos csak ha Puerto Ricóban jársz, ahol a helyi Leo Burnett egy kissé fura ötlettel rukkolt elő. Hogy a csatorna felnőtt műsoraira felhívja a figyelmet, egy sereg motelszobát alakítottak át úgy, hogy a franciaággyal szemben lévő tükrökre egy nagy tévé alakú matricát ragasztottak. Ha a párok aztán akcióba kezdtek, a tükröződésben úgy láthatták - feltéve, ha nem kapcsolták le előzőleg a villanyt - mintha az ő home made pornófilmjük menne éppen a tévében. Ezt ütötte le az akció mellett figyelő  "Mi tudjuk, mit néz szívesen a tévében" sor, valamint a Direct Tv mellett figyelő, nyuszis pornócsatorna logója. Minden valószínűség szerint ez is inkább csak fesztiválra készült anyag, de annak kellőképpen agyament és sikamlós.

Címkék: tévé szex

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr20864215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Külföldi Viktor 2009.01.08. 11:48:02

sztem vicces és arányosan frivol.
nem úgy mint ez a pornófilmcsatorna-reklám (brrrr):
napielet.hu/napi/rovat/reklama/3579/kreativista_kialtvany_
(utolsó szpot)

kiskicsicsiga 2009.01.08. 14:00:47

nem rossz 5let szerintem,de lehet,hogy megkéne beszélned a másik "a betűs bloggal" hogy mikor melyikőtök melyik postot teszi ki,vagy legalább figyelni, mert most tök vicces,hogy majdnem egyszerre ugyan az a post jött ki mind2töknél:)
de nem akarok beszólni,bírom én mind2őtöket,csak vicces

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.01.08. 14:48:32

csiga
Ez kivitelezhetetlen. Én is gondolkoztam, hogy mi legyen, látva, hogy indult egy hasonló reklámblog az index szárnyai alatt, de mivel én már csinálom egy ideje, nem gondolom, hogy nekem emiatt kellemetlenül kellene éreznem magam. Meg hát az sem biztos, hogy a két blog olvasótábora teljes átfedésben van.

mnmnbkhj 2009.01.08. 20:35:44

Érdekes. Ja, azt hallottam, hogy az amcsi pornósok segélyért folyamodnak, mert a válság rájuk is hatott.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása