Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szorongasd meg a bankárokat!

Egy alkalmas bűnbak mindig jól jön, de válság idején igazi megváltás lehet. A világméretű pénzügyi összeomlásért pedig kit is lehetne jobban hibáztatni, mint a csúnya rossz bankárokat, akik eddig úgy nyúzták a népet, ahogy csak bírták. Bezzeg most, hogy ők kerültek bajba, máris követelik maguknak az újabb és újabb állami milliárdokat. Ilyen vészterhes időkben jól jön minden lehetőség, amikor levezethetjük egy kicsit a bennünk felgyülemlett feszültséget. Erre a célra készítette el vicces, bankárellenes kampányát a CharityFeed nevű ügynökség, amely bankár alakú, feszültséglevezető "stresszlabdákat" dobott a piacra, amelyeket mindenki kedvére szoríthat ott és olyan erővel, ahogy csak szeretné.

A figurák Henry Paulsont, az amerikai pénzügyminisztert, valamint Alan Greenspant és Bern Bernankét, az amerikai jegybank korábbi és jelenlegi elnökét mintázzák. Helyükre persze mindenki odaképzelheti a Providentes üzletkötő, az ótépés ügyintéző vagy az Erstés telefonos ügyfélszolgálatos, de akár Veres János vagy Simor András arcát is. Ráadásul még csak lelkiismeret-furdalást sem kell éreznünk a vásárlás miatt, mivel a stresszbankárok eladásából származó hasznot egy alapítvány javára fizetik be, amely a munkájukat elvesztő rászorulókat támogatja. Lehetne moralizálni azon, hogy mennyire káros egy ilyen hangulatkeltő akció, de nem érdemes, mert az egész kampány annyira demagóg, hogy egész egyszerűen lehetetlen komolyan venni. Ha valakinek mégis sikerül, az ne vegyen magának bankárbabát, vagy ha vesz, csak finoman masszírozza a hátát.

Címkék: humor bank

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr25895939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2009.01.24. 12:09:16

Elég kicsik
Vuduzni lehet velük?

Közöd?? (törölt) 2009.01.24. 12:47:05

valóban jobb lenne már valami fegyveres felkelés ezek ellen, azt komolyan lehetne venni

Fashionistas 2009.01.24. 13:46:28

Itt is vannak baromi jó voodoobabák. Átkokkal :)))
www.voodoobaba.com

2009.01.24. 14:34:58

Csaló, hazug és zsivány banda a bankárcsapat is! Nem különbek a képviselöknél semmivel!

kpityu2 2009.01.24. 17:27:19

Hm. Mennyi is a bankok nyereségrátája a gazdaság többi szereplőjével összehasonlítva ? Ha pedig a tőkekoncentráció miatt nagyobb a befolyásuk, akkor nagyobb a felelősségük is. Noblesse oblige.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása