Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hét kérdése: Érdekelnek a Super Bowl reklámok?

Szépen lassan elérünk az amerikai foci és a reklám legnagyobb közös ünnepéhez, hiszen most vasárnap lesz a Super Bowl, azaz az NFL döntője, amelyet a felmérések szerint egyedül Amerikában több mint 50 millió háztartásban néznek majd. Ez a sportesemény az évek alatt hatalmas médiahappeninggé nőtte ki magát, aminek következtében egyre nagyobb presztízsértéke lett a közvetítések szünetében elhelyezett reklámoknak, és egyre drágábban lehetett eladni a reklámhelyeket. Idén már hárommillió dollárt is elkértek egy 30 másodperces szpotért, és a cégek még így is sorban álltak a helyekért.

Mivel méregdrágák a helyek, a cégeknek sem mindegy, milyen reklám jelenik meg a szünetekben. A hirdetők ezért folyamatosan egyre komolyabban vették az itteni megjelenéseket, sokan erre az időpontra időzítetik nagy kampányaik indulását (mint most a Coca-Cola), vagy direkt erre az alklomra készítenek reklámokat, amelyeket se előtte, se utána nem adnak le a tévében. Ennek köszönhetően az itt látható reklámok szinte mindegyike sokkal szórakoztatóbb az átlagnál, ami mostanra oda vezetett, hogy a nézők már legalább annyira várják a reklámszünetet, mint magát a meccset.

A reklámokkal foglalkozó online és offline magazinok hetek óra ettől hangosak, a blogokon is nagy az izgalom, bármilyen furcsán is hangzik, de sokan élőben közvetítenek majd a reklámszünetről. Nálunk nincs nagy hagyománya ennek a jelenségnek, ezért sokakat teljesen hidegen hagy az egész. Az addictról azonban szeretem azt hinni, hogy a reklámok iránt fogékonyabb embereket szólítja meg, ezért kíváncsi vagyok rá, titeteket mennyire mozgat meg ez a reklámünnep, amikor minden reklámozó igyekszik felvenni a legszebb ruháját, és valami olyan filmmel előrukkolni, ami méltó az alkalomhoz. Kattintsátok be a szavazóboxban a megfelelő választ, hogy lássuk, bennünket mennyire fertőzött meg ez a reklámláz.

<

Címkék: sport 7kérdése

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr6908018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tygger 2009.01.29. 16:31:34

naná, h érdekelnek. a tavalyiak közül az audis volt kedvencem.
itt össze lesznek-e gyűjtve?

Remy 2009.01.29. 16:32:39

Én is kíváncsi lennék rájuk.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.01.29. 16:33:48

Ha nem is az összes, de egy válogatás biztos lesz majd.

civil 2009.01.30. 19:03:27

Naná hogy érdekelnek a reklámok!
Mikor a reklámok közti meccsen a Crads szarrá veri a Steelerst!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása