Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utcai szobor körömlakkból

Gyorsan száradó Rimmel körömlakk. Így első hallásra nem az a kimeríthetetlen kreatív ötleforrás. A londoni JWT ügynökség kreatívjai azonban nem adták meg magukat a csillogó körmökkel integető, kényelmes rutinmegoldások csábításának, és egy ügyes ambient ötlettel rukkoltak elő. Egészen furcsa köztéri "szobrokat" alkottak, amelyek a levegőben lebegő, óriás körömlakkos üvegekből és a belőlük kifolyó, majd a földreérést követően villámgyorsan megszáradó körömlakkból álltak. A járókelők közé szórt nagyobb üvegcsék mellett a drogériákban valós méretű körömlakk-installációkat is elhelyeztek, amelyekért szerintem az akció végén majd közelharc bontakozik ki az eladók között. Lehet, hogy most kiadom magam, de még én is találnék helyet egy ilyen pink mütyűrnek az asztalomon.

via: adgoodness

Címkék: ambient köztér kozmetikum

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr60913062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2009.01.30. 20:50:40

Ez elég feltűnő, ötletnek is. Ilyen nálunk miért nincs?

ReWriter · http://miazhogy.blog.hu 2009.01.30. 21:02:27

Én még a nagynak is találnék helyet. Mondjuk csinálnék belőle állólámpát. :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.01.30. 21:05:30

rewriter
Az állólámpa tényleg jó, képzeld el, milyen jól mutatna egy manikűr szalonban!

Chalabre (törölt) 2009.01.30. 22:20:37


Nagyon jó! Ez a reklám nem áll be sorba, hanem épp kilóg onnan. Egy őskori Araldit reklám ugrott be róla, amikor egy valódi személygépkocsit felragasztottak egy óriásplakátra az oldalánál fogva. A látvány többet ért minden szónál, ami a ragasztót illette. A tettek beszédesebbek, mint a szavak :-).

LongJohnHolmes 2009.01.31. 04:32:05

Ez tényleg ötletes. Most pedig a többi folyékony terméket áruló gyártón a sor :) Fantázia indul ! :)

freddo 2009.01.31. 15:07:10

Újabb kiváló példa arra, hogy a szemfüles kreatív miként adaptálhat létező ötleteket reklámproblémára (és nyerhet vele díjakat ergo kereshet több pénzt). Szerintem ebben az esetben meg is érdemli, ha még nyilvánvaló is, hogy nem briefre készült.

(Az ötlet eredetileg egy köztéri szobor, sajna nem találtam róla képet: egy vízcsap amiből ömlik a víz és látszólag a levegőben áll - a vezeték tartja, amit a leömlő vízsugár takar.)

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.01.31. 15:48:25

Tényleg szép, a szín is. Eszembe jut az az idő, amikor egyszerre - 50-70 körömlakkom volt, és árnyalatokat mátrixba rendeztem... :D mostmár annak is örülök, ha le tudom vágni a körmömet egy kisbaba mellet. :D bocs az offért.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.01.31. 19:47:06

úúúúúúúúúúúúristen de jó, itthonra is PLZ! :)

kezdi.cs 2011.01.06. 23:02:31

Ez talán az új reklámok újabb típusa,mely teljesen rabul ejti a mellettük élhaladókat, és arra sarkalja hogy jobban megismerjék a kiállított terméket. Nagyon jó ötletnek találom a plakátokról lehozni 3D megjelenésbe reklám alanyát.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása