Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Photoshop-trükkök ötvözve a valósággal

Bár már elmúlt az ünnepi szezon, csak most bukkantam rá erre a kisfilmre. Első ránézésre nem látszik rajta, de valójában egy üdvözlőlap, ezt küldte ugyanis partnereinek nyomtatott kártya helyett az új év alkalmából a párizsi Nomoon design stúdió. A filmben egy egyszerű, mégis nagyon látványos megoldással ötvözték az üdvözlőlap készítésének számítógépes és valós állomásait. Az egymást követő jelenetekben a Photoshop egyes elemei megelevenednek, mégpedig úgy, hogy a képernyő mögé benyúló kezek és tárgyak különféle ikonokká vagy eszközökké alakulnak a monitoron. Így követhetjük nyomon, ahogy a lap lépésről lépésre elnyeri végső formáját. Ügyes munka. Forrás: fubiz

Címkék: inspiráció látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr93913164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chalabre (törölt) 2009.02.03. 17:52:00


A monitor ötlete nem rossz, de nem is esek hanyatt tőle, egyébként is mintha már láttam volna valahol. Azonban, ami a háttérben zajlik, az a "Haj, de lazák vagyunk, majdnem szétesünk!" erőltetettség borzasztó! Hiteltelen. Nem bíznám meg őket tervezéssel :-)!

b0risz · http://zahar.blog.hu 2009.02.04. 11:52:33

sztem is jó, legalább nem irtottak ki erdőket a hüje kötelező újévi üdvözlet miatt :)

Chalabre (törölt) 2009.02.04. 13:32:55


Néha a kevesebb több. Ez nekem kicsit túl van lihegve. Egyetemek tarisznyás vagy farmeros diákjainak, énkeresőknek, helyüket kutatóknak remek design stúdió lehet ez a kifelé modorosan bohémkodó, de valójában láthatóan önbizalomválsággal küszködő társaság. Látszik rajtuk, hogy könnyedén zavarba hozhatók, nincsenek a helyzet magaslatán. Éretlenek. De végül is fiatalok. Ezt a korszakukat élik. Ilyenkor ez teljesen normális. Tehát nem hibáztatom őket. Azonban egy zsírosabb, igényes designra pénzt áldozni képes nagyobb cégnek ez a kis töketlenkedés, diákcsínyeskedés holmi kevés.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása