Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Reklámszavazás zsűrijében az addict

Az a megtiszteltetés érte az addict stábját, hogy az Menedzsment Fórum (mfor.hu) gazdasági lap által szervezett Reklámmustra reklámversenyen az ötfős szakmai zsűri tagjai lehetünk. Kicsit meglepődtünk, amikor Horváth Lajos (a Laboratory Ideas kreatív igazgatója), Gosztonyi Csaba ( a Carbon Group vezetője), Réz András és Sas István mellett felkértek bennünket, hogy mi is vegyünk részt az egyébként csak virtuálisan létező zsűri munkájában, és értékeljük a pályázó alkotásokat, de aztán örömmel mondtunk igent a szervezőknek. A névsor meglehetősen érdekes, de már ezért megérte beleugrani az egészbe.

A Reklámmustra már nem először kerül megrendezésre, és egész komoly médiatámogatást is kap. Az egyetlen furcsaság a megmérettetéssel kapcsolatban a nevezett reklámok listája, ami nekünk is meglepetés volt. Ha péklapáttal kergetnének se tudnám megmondani, miért épp ezek a reklámok kerültek a mezőnybe. De hát mindegy, az egyszeri blogger arról szavaz, amiről kérdezik, nem válogat, nem teszi ki a neki nem tetsző reklámokat a tányér szélére.

A szavazásban minden jelenleg aktív addictos részt vett, és ahol lehetett, ott a Reklámszemle rovatunkban az általatok leadott pontszámokat is számba vettük az összesítésénél. Voltak olyan reklámok, amelyek komoly fejtörést okoztak, (A Pepsi és az Axa reklámjára két zsűritag is vastag nulla pontot adott), de végül bár felhívtuk a szervezők figyelmét a problémára úgy döntöttünk, hogy az Axa  - a készítő hat reklámügynökség által is elismert módon - csupán csak adaptált filmjét leszámítva, minden munkára adunk pontot.

De nem is ez a lényeg, hanem hogy elindult a népszavazás, ami egy újabb alkalom arra, hogy a fogyasztók megbúbolják vagy éppen seggbe rúgják a reklámok készítőit. Nézzétek meg az oldalt, ami idén egy reklámfeljelentő rovattal is gazdagodott, ahol a felháborítóan szar reklámokat gyűjtik össze. Mustráljátok meg a felhozatalt, és értékeljétek a reklámokat minél többen!

 

Címkék: reklámverseny reklámszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr46924820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luchador 2009.02.06. 15:08:00

Szerintem a honlapot is fel lehetne jelenteni olyan ocsmány...

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.02.06. 15:13:45

Vegyétek elő énetek legpozitívabb oldalát, és lássátok meg ma mindenben a jót! OTP emelkedik, Forint erősödik, a madarak csicseregnek. Mi kell még? Menjetek szavazni!

Chalabre (törölt) 2009.02.06. 18:22:11


Szavaztam.

Először én is csak lestem, hogy miért pont ezek? Ezek lettek volna a legjobbak mostanság? Azóta is töröm a fejem, hogy mi hiányozhat. Hiába. A magyar reklámok valahogy nem elgondolkodtatóak vagy élvezhetőek. Kivétel a MEH kampány és a Pepsi Mikulás (az egyetlen e-mailen keresztül fertőző víruskampány, amit továbbítottam eddig, s mivel ilyen ritka, így egyáltalán nem érdekel, hogy lopott). A többi egykaptafás ötlet vagy már agyonunt, szép életképek sorozata.

Azért siralmas, hogy egyetlen kezünkön meg tudjuk számolni a jó reklámokat ebben a reklámdönpingben, ami minket ér éjjel-nappal, orrba-szájba, úton-útfélen.

ReklámFüggő 2009.02.06. 23:37:55

Gratula nektek, addictosok a zsüritagságért! ;)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.02.07. 08:49:02

Kompetencia, blogsiker, pozitiviti, közös öröm, jesszoké!

darkatti 2009.02.07. 12:08:46

én is gratula a zsüritagságért !

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.02.07. 12:13:17

Köszönjük. Jövőre kiszorítjuk Drogát a cannes-i zsűrielnökségből is!

mfor.hu 2009.02.10. 11:09:23

A poszthoz kiegészítésként annyit, hogy a Menedzsment Fórum (mfor.hu) évek óta önálló gazdasági lapként működik. Régen valóban része volt az Origonak, egy ideje azonban nem az, egyedül hirdetési téren fonódunk össze.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása