Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az addict feedet nem lehet megunni!

Nem sűrűn van ilyesmire példa a rengeteg itt megjelenő reklám között, de most mély tisztelettel meghajlunk, és magunkat ajánljuk az itt egybegyűlteknek. Na nem kell nyomulós hirdetésekre gondolni, mindössze arra buzdítanék mindenkit, hogy bátran vegye fel a feedjei közé az addictot, és ezentúl ne szalasszon el egyetlen friss bejegyzést sem. Azoknak, akik már rendelkeznek valamilyen feed-olvasóval nincs is más dolguk, mint a fenti kis ikonra kattintani, és ezentúl feedben és élőben is szorgalmasan olvasni a blogot. Azoknak, akik már most is feeden keresztül figyelik a posztokat, az égvilágon semmi dolguk sincs, ők menjenek is tovább a következő bejegyzésre.

Azoknak viszont, akik így hirtelen nem tudják, hogy az RSS feedet eszik-e vagy isszák, álljon itt bátorításul egy kis magyarázat. Az internet (vagy ahogy Vágó Pista bácsi mondaná, a vuvuvu) tele van jobbnál jobb oldalakkal, blogokokkal, amelyek a legkülönfélébb időpontokban frissülnek. Ha az ember szeretné tudni, hogy a kedvenc oldalain jelentek-e meg új tartalmak (bár tudom, hogy a Te tartlamad a Népszabadság Onilne-on van), és hogy kedvenc blogjain frissítették-e a posztokat, akkor ezeket az oldalakat egyenként, manuálban végig kell kattintgatni. Lehet ugyan őket bookmarkolni (azaz könyvjelzőt csinálni belőlük és mondjuk a felső toolbarba pakolni), de egy idő után az oldalak már a számuk miatt is kezelhetetlenné válnak.

Ilyenkor jön jól egy feedolvasó, ami tulajdonképpen egy egyszerű program, ami az általunk betáplált oldalakat figyeli, és értesít bennünket a megjelenő friss bejegyzésekről. Ezekben általában az adott bejegyzésnek csak egy nyers, azaz az eredeti oldal grafikáját nélkülöző változata jelenik meg, de egy kattintással hőn szeretett reklámblogunkon teremhetünk, ahol máris olvashatjuk a még ropogós, meleg posztot.

Bár ez itt nem a reklám helye, én e célra a Google Reader alkalmazást ajánlom, amelyet bárki két kattintással nyithat magának, aki rendelkezik már gmailes címmel. Csak be kell lépnünk a fiókunkba, majd a bal felső sarokban rá kell kattintanunk a Reader ikonra. Itt egy kis aloldalra jutunk, ahol egy Knorr bögrés leves elkészítéséhez szükséges idő töredéke alatt regisztrálhatunk. Ezután már csak meg kell adnunk, hogy mely oldalak érdekelnek bennünket. Ezt az Add Subscription gombra kattintva, majd az addict és blog szavak bepötyögésével tehetjük, amit a keresés után előkerülő rss feedre kattintva erősíthetünk meg. Ugyanezt az eredményt érhetjük el, ha az addict blog fejlécében található Iratkozz fel! sorra (vagy erre a képre) kattintunk, majd a Google logó kiválasztása után az Add to Google Reader gombot választjuk. Innen már egyenes út vezet a boldogsághoz és a napi reklámnirvánához, amelyek mellé mindenkinek reklámüzenetektől mentes, további szép napot kívánok!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr70947483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arasuna 2009.02.19. 15:18:55

reklambuzi
Jujj, be szep is az utolso mondat! :) Elore a reklamnirvanaba renduletlenul!

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.02.19. 17:35:39

Google Reader királyság, én is azt használom. Viszont ha megengedsz egy kiegészítést: firefoxhoz van egy fasza add-on, google reader watcher ( addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4808 ), ez általad beállított időközönként ellenőrzi, frissült-e a tartalom, s ha igen, kategorizálja őket. Ráadásul ha rákattintasz,egyből megnyitja, nem kell állandóan bejelentkezni.

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.02.19. 19:17:52

nekem már meg volt régen, bibibí! csak sokszor órákkal később töltődik be feeden mint ahogy kijön az új poszt. pusz.

macskafaraok 2009.02.19. 22:36:09

google reader nem rossz. igaz kicsit fapad...
safari, opera bongeszo beepitett, csak katt az RSS feliratra a cimsavban...
ha valami profibb desktop app. =>newsgator feeddemon (PC), newswire (Maci).
van web felulet is, sync, etc... ajanlott

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.02.19. 22:48:22

A Google Reader már csak a Turulmeme miatt is jó. Lehet megosztani, kommentelni, terjeszteni az igét.

goldengiccs 2009.02.19. 23:14:19

Azért vagy jó mert nem tettél a 'megunni' után 3 felkiáltójelet.
Jó ember kapta el ezt a blog témát, nem csak nyomatod a sok hiperszuper reklámot.

big up man!

co2 · http://anyulontul.blog.hu 2009.02.20. 10:01:42

www.netvibes.com
ha g reader ehhez képest nagyon fapados, fülekbe rendezhető
widget-ekkel bővíthető, meg minden finomság.

próbát megér

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.02.21. 22:52:37

Mindenkinek köszönöm, aki újonnan felvette a feedjei közé az addictot. Nem fogtok csalódni. Ez bizonyíték, nem ígéret!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása