Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Könnyíts magadon egy levendulamezőben!

Amikor az ember a természet lágy ölén végzi el nagydolgát, akkor szembesül csak vele, hogy az az öl nem is annyira lágy, mint amilyen kényelmetlen. Már jó rég volt, amikor a Rába-túra vadkempinges állomásain megízleltem ezt az élményt, de őszintén szólva nem sírom vissza. Persze a Bref vécéillatosító printjeiben ez csupán egy metafora, amellyel azt akarják sugallni, hogy ha a levendula vagy a tengeri szellő illatot használjuk a mellékhelyiségben, akkor úgy érezhetjük, mintha a szabadban könnyítettünk volna magunkon. Csöppnyi túlzás, de működik.

 

 

Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr57953155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.02.21. 15:49:00

mindigis levendulára akartam szarni. :P
azért priceless, ahogy a pasi segge kivillan a kis lila virágok közül.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.02.21. 16:41:24

Ez a tipikus 3in1 reklám: ott a levendula, a tengeri szellő (sirályok), no meg a fenyőillatú erdő is.

A szabadtéri könnyítésben csak az időjárás a vacak, esőben és mínuszban elég rossz, amúgy meg max attól kell tartani, hogy pont akkor csíp meg valami.

Fashionistas 2009.02.21. 20:55:38

BREFOSOK Nagyon jóóó :)))

majomka 2009.02.22. 11:54:27

Egyetlen baja, hogy szarás közben az ember nem ilyen semleges fejet vág. Mert lehet erőlködni, fújtatni, megkönnyebbülni, koncentrálni... csodálkozni olykor ... de csak így nézni? Hát nem tudom.

gojszi 2009.02.22. 23:30:35

Itthon a termék felkerülne az égre (narancs színűre, fehér ragyogással, hogy meglegyen a kontraszt), a pali kisebb lenne (talán az egész mező is), a fősor pedig letakarná a fákat. Az alsó sávban némi jogi szöveg és felhasználási javaslat, hogy véletlenül se legyen támadható, ha netán valaki a macskáját illatosítaná meg vele, és az beledöglene a mérgezésbe, a bal felső sarokban elfér még néhány tanúsítvány-logó, a jobb alsóba pedig egy nagy bref logó. És középen persze egy-két óriási akciós flekk. Szóval gratulálok a készítőknek!:)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása