Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi köze a válságnak a tiszta budihoz?

Most olvasom, hogy a Nielsen piackutató felmérése szerint miközben az autóipar komoly eladási problémákkal küzd, egyes termékek mind értékben, mind mennyiségben mért forgalma növekedett itthon. A válság legnagyobb nyertesei a rovarirtók, amelyek eladási 15%-os növekedést mutattak, de nem panaszkodhatnak a vécétisztítót és a konyhai törlőkendőt gyártók sem, hiszen itt 12 illetve 11%-os volt a növekedés mértéke. Nem tudom, hogy ebből milyen összefüggéseket lehet levonni, de mivel nagyon izgat a dolog elhatároztam, felajánlom egyévi jövedelmemet a pizzámat annak, aki a leghülyébb magyarázattal áll elő erre a jelenségre. Ha éhes vagy, vagy csak szeretnéd megosztani a többiekkel a te variációdat, csak rajta, a kommentbox mindenki előtt nyitva áll!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr3978254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fashionistas 2009.03.04. 13:33:30

Én tudom!
Válság van! Bizonyitottan egyre kevesebbet járunk szórakozni szocializálódni... Ergó egyre többet vagyunk otthon... ergó egyre többet mosogatunk, mosunk, takaritunk...ergó több tisztitószert használunk! So simple!
Jöhet a pizza! Frutta De mare please :)))

FENTI

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2009.03.04. 13:46:07

Na jó, rendben, ráérnek az emberek, az egy dolog. De miért fogy TÖBB? Mert nagyobb mocsok van? Több a csótány?
IGEN!
És ezzel én nyertem a pizzabónt, amit fel is ajánlanék a válság miatt munkájukat elvesztő takarítóknak!
:)

Mária 2009.03.04. 13:47:17

Az emberek összexarják magukat az erőlködéstől, hogy megéljenek a válságban.

Miközben azt látják, hogy az élősködő férgek már nem csak a spájzban lakmároznak, hanem egyenesen a konyhaasztalról kezdték letakarítani azt, ami még széthordható. Itt az ideje tehát egy alapos nagytakarításnak.

Tudomásul kell venni továbbá, hogy az élőlánc, a kordonbontás és az aláírásgyűjtés viszonylag alacsony hatékonysággal alkalmazható a háztartásokon élősködő férgek ellen, ezért erősebb szer után nyúltak.

A fentiek miatt nőtt meg a vécétisztító, a konyhai törlőkendő és a csótányirtó forgalma.

Persze lehet, hogy tévedek.

Tiga 2009.03.04. 13:48:44

A megoldáshoz ismernünk kell a gazdasági válság valódi okát: támadnak az idegenek! Rovar formájú űrlények lepték el a bolygót, mindenféle szabotázsakciókat hajtanak végre, ők tehetnek a gazdasági válságról csakúgy, mint a cigánybűnözésről, vagy a rossz magyar sörreklámokról.

A nagy mennyiségű rovarirtót a világ titkosszolgálatai vásárolják fel, hiszen tudják, a nyílt összecsapás már nagyon közel van, és minden eszközre szükségük lesz.

A tisztítószereket pedig a muszlim terroristák vásárolják beteges mennyiségben, és rohamléptekben robbanóanyagot gyártanak belőle. Teljesen pánikban vannak, hiszen Allah parancsára NEKIK kell megsemmisíteniük a hitetleneket, nem holmi rovaroknak!

A világvége nyilvánvaló módon közeleg.

nick nolte (törölt) 2009.03.04. 15:10:03

válság=váll-segg
sok a szar,
és jönnek a szarra a leygek..
asszem ennyi

arasuna 2009.03.04. 15:11:15

Occso pokleves.
A belevalo levadaszasahoz kell a rovarirto. A tobbi (torlokendo es vecetisztito) meg a mellekhatasok elkerulese/eltakaritasa vegett.

Illetve meg az is lehet, hogy a konyhai torlokendovel a morzsakat szedik ossze az elelmes haziasszonyok, hogy aztan azt alufoliaba csomagolva masnap ujra fel tudjak szolgalni a csaladi ebednel.

Reklambuzi
4sajtos, de eleg egy szelet, a tobbit csomagold el...

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.03.04. 16:53:26

Jobbnál jobb megoldások, azt hiszem közelebb kerültem a válaszhoz. De hogy döntjük el, kié a pizza? Így kénytelen leszek mindenkinek küldeni egyet.

arasuna 2009.03.04. 17:29:37

Reklambuzi

OK, de az enyemet DHL-el lecci, hogy ki ne huljon. :)

dontpanic 2009.03.04. 18:52:59

Vagy:
ha már az élet kb minden területén teljes a káosz és a bizonytalanság (lesz-e elég pénz, lesz-e munka, milyen jövőre van kilátása a gyerekemnek, stb), legalább a tiszta és rovarmentes otthon nyújtsa már a biztonság és rend illúzióját:)

sebcsaba 2009.03.04. 22:36:44

Valójában nem is volt ingatlan- majd hitel- majd gazdasági válság, hanem az egészet a vécétisztító-gyártó cégek vezérigazgatóiból álló titkos földalatti társasága találta ki egy kellően sötét mágiát használó hétfő reggeli (meetingen) szeánszon. A Moszad, KGB és CIA ügynükségekbe beépített embereik révén sikeresen dezinformálták az egész világot, akik így lazán összeszarták magukat. Meg kell mondani, a számításuk bevált.

körúti kis vörös 2009.03.05. 02:09:46

hát, tudod, a _saját_ vécéből a _saját_ sz@rt legalább ki tudja takarítani az egyszeri manci néni is.
legalább.
ha már ebből a jó nagy biliből (világ) ezt a jó nagy sz@rt (válság) nem nagyon tudja kimosni senki

kompetenciaérzés. az fontos.

korn · http://www.facebook.com/pages/Reklamvers-mindenkinek/135522226476780 2009.03.05. 10:23:39

A megoldás megdöbbentően egyszerű, és a velünk született túlélési ösztönre utal.

Rovarirtó: Chemotox
Vécétisztító: Mr. Muscle
Konyhai törlőkendő: Szilvia

Namármost. Ha jobban megnézitek, a fenti terméknevek magukban hordozzák vágyott válaszunkat a globális válságra. A három brand betűiből ugyanis összeáll a mondat:

Ciao mult recesszio

(a maradék mhvx betűkkel nem tudok elszámolni).

A krízishelyzetből kiutat kereső reflexünkre egy rövid anekdota.
Még a globálisválság-mentes kilencvenes években, egy felolvasó est végén volt szerencsém Lázár Ervinnel beszélgetni, és végre feltenni neki az egyik legfontosabb kérdést: Honnan ered a Pomogács elnevezés?

A mester mosolygott egyet gyér bajsza alatt, majd egy számomra meglepő válasszal állt elő (én ugyanis Pomogáts Bélára való utalást sejtettem a háttérben).

A lényeg, hogy A Négyszögletű Kerek Erdő írásakor éppen Lengyelországban élt, és erős honvágya volt. Úgy érezte, hogy bármi történik vele ott kint, ő segítség nélkül marad. Ekkor elgondolkozott azon, hogy is van a segítség szó lengyelül. Úgy emlékezett, hogy az oroszhoz hasonlatosan: pámágáty. Nem is rossz szó, gondolta, akár még valamelyik figura neve is lehet belőle...

Hát így siettek Lázár Ervin segítségére, válsághelyzetben, a pomogácsok.

nick nolte (törölt) 2009.03.05. 12:17:15

chemotoxos-domestosos pizzát mindenkinek!

Mária 2009.03.05. 14:50:50

@nick nolte: konyhai törlőkendőn tálalva :)))

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.03.06. 14:56:16

Szerintem meg nem. Ugye a probléma onnan indult el, hogy a bankok olyan férgeknek is hiteleztek, akik nem tudtak fizetni, és hitelből ették a pizzát (gyanús vagy nekem te Reklámbuzi, énekelj csak?). Amikor meg jöttek volna a behajtók, ezek a férgek menekültek, mint a csótányok, otthagyva a szarban a bankokat. Most a takarítás ideje jött el, mert el kell ki kell írtani a csótányokat ahhoz, hogy el lehessen kezdeni a szar alól kivakarni a bankokat.
És hogy ezt a kormányzatoknak is bizonyítani tudják, illetve hogy érzékeltessék azt, hogy ők most az újjáépítésen mesterkednek, mutogatják a sok tisztító-és írtószert.

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.03.06. 14:57:33

...és azt hiszem, ezek után nem kérek a szaros pizzádból :)))

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása