Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csiripelni kezd az addict

Szolgálati közlemény következik. Mivel a blog keretei sokszor nem elegek, illetve nem megfelelőek bizonyos reklámok vagy kérdések tárgyalásához, arra az elhatározásra jutottam, hogy én is felmászok a twitterre, illetve a turulcsiripre, és ott fogok néhány a blogba nem illő, vagy egy egész bejegyzést nem érdemlő, de érdekes infókat megjelentetni. Itt fogom továbbá az engem éerő reklámhatásokra adott spontán reakcióimat is kiélni, ami nyomokban mogyorót tartalmazhat. Akit érdekel, ide kattintva feliratkozhat és követheti az addict csiripelését.

Eddig négyen vállalkoztak erre a halálugrásra, de köztük igencsak illusztris személyek vannak, hogy mást ne mondjak az egyik legnagyobb reklámblog, az Adfreak bloggerei, ami nagy megtiszteltetés, de egyben hatalmas rejtély is egyben, mert el nem tudom képzelni, mihez fognak kezdeni a magyar nyelvű csiripekkel. Ettől függetlenül várok mindenkit szeretettel és sok-sok akciós kamatlábbal.

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr731005585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Thingol- · http://iTouch.hu 2009.03.16. 16:11:29

a link mehetne direkt arra is, nem home-ra :)

twitter.com/reklambuzi

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.03.16. 20:03:28

Na akkor majd kiokosodom, mi lészen az a twitter, meg csirip meg úgy egyébként.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2009.03.16. 21:01:00

ezmiez? bakker, én egy mezei júzer vagyok, ha ilyen szavakkal dobálóznak, hogy twitter, meg csirip, attól én zavarba jövök:)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.03.16. 21:25:16

Toma, bilincs és bárki! A twitter egy egészen különös szüleménye az internetnek. Arra találták ki, hogy rövid, maximum 140 karakteres üzeneteket írjunk arról, ami éppen az eszünkbe jut. Lehet ez hangulatjelentés, rövid ajánló, azaz bármi, amiről azt gondoljuk, hogy mások érdeklődésére számot tarthat. Ha valakit érdekel, hogy más miket ír magáról, és az ő dolgairól, az követheti annak a tweetjeit, azaz a beírásait. Olyan ez, mintha egy körsms-t írnánk, amit minden arra feliratkozó olvashat.

A Twitter hazai verzója a Turulcsirip, ami félreértésre okot adó nevével ellentétben teljesen ártalmatlan, és full magyar. Így okés? Ahhoz hogy mások csiripelését követni tudd, neked is regisztrálnod kell, de nem kell feltétlenül üzeneteket írnod, maradhatsz teljesen passzív is. csak az addict miatt nem érdemes szerintem, de ha teszel egy próbát, és megtetszik, akkor az addictot is feltétlenül vedd fel.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.03.16. 22:24:36

van még valami közösségi oldal ahol a reklámbuzibrand még nem jelent meg? :DDDDD

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.03.16. 22:27:20

mikor csinálunk egy addict bulit?

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.03.16. 22:42:50

Sue
Csak mi ketten, vagy a többiek is jöhetnek?

A 'reklámbuzibrand' kifejezés pedig megkapja a nap szava címet.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.03.17. 12:03:07

és jól veszem észre h nem lehet kommentelni??? mer nagyon szerettem volna kifakadni h mennyire jó az a BMW múzeumos cucc, teljesen rápörögtem!

addict buli pedig kva jó lenne! ;)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.03.17. 13:23:18

venus
Lehet, csak regisztrálni kell hozz.
A BMW muzi tényleg nagyon látványos.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.03.18. 20:14:16

Kitettem egy kis boxot az oldalsávba, amin látszanak a friss tweetek. Majd meglátjuk, hogy ven-e értelme. Ha nincs, akkor marad!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása