Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ronaldo góllal és egy reklámmal tért vissza

Ronaldo néhány nappal ezelőtt kissé köpcösen és nagypapásan, de azért mégiscsak visszahajózott a futballvilág térképére, amikor hosszú sérüléséből és tekintélyes pocakjából való felépülése után új egyesületében, a patinás Corinthians színeiben múlt vasárnap megszerezte első kupagólját, szerdán pedig már bajnokin is eredményes volt. Ezt a világsajtót bejáró hírt lovagolta meg a Nike, amíg még meleg, és készített az egyszer talán még a világeitbe is visszakapaszkodni képes focistáról egy filmet. Ennek ugyan tényleg az a legnagyobb erénye, hogy ilyen hamar elkészült, de ez is említésre méltó. Na meg a brazil dialektussal beszélt porugál nyelv, amely az Isten városa óta ott cseng a fülemben. Enjoy.

Címkék: sport celeb

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr861006607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$Norbert$ · http://www.marketing112.hu 2009.03.17. 21:29:57

Mondjuk én azért a Nike-tól többet várnék csaholó kutyáktól és testes vadmacskáktól... Ha alacsony költségből kívánták kihozni, akkor gondolom sikerült a tervük, de hogy ebből nem lesz vírusvideó az is biztos.

Remy 2009.03.17. 21:44:15

Vírus biztos nem lesz, de nem is annak szánták. A zseni visszatérésének akartak emléket állítani egy szövegközpontú hirdetéssel. Nekem bejön.

...0 .. 0... · http://wece.blog.hu/ 2009.03.17. 22:00:19

És attól vált ilyen tehetetlenül dühössé ő is, mert Nike volt a lábán...
Miért nem vette le?

Fosch marshall · http://proletarokkozt.blog.hu/ 2009.03.17. 22:56:17

Színvonala, látványa mindenképpen elmarad az eddigi reklámokétól. Gondoljunk csak a Joga Bonito sorozatra. Ez nem igazán jött át. :)

Rasko (törölt) 2009.03.18. 08:14:40

Szerintem itt egyáltalán nem az volt a cél, mint a Joga Bonito-val. Azzal a reklámsorozattal mindenkit meg akartak szólítani. Itt viszont inkább azokat, akik Ronaldo miatt vásároltak Nike-t. Nekik akarják felnyitni a szemüket. Nem szabad összetéveszteni a célcsoportot. Nem is kell elég látványosnak lennie. Sőt. Ha bevágják a 2 gólját, beúsztatják a pipát a képernyőre, Ronaldo belevigyorog a kamerába, és kiírják hogy "I'm back" vagy hogy "I'm just doin' it"...az is ugyanez lenne :) Így még fantáziadús is :)

R.

arasuna 2009.03.18. 12:04:10

Pont igy erzem magam most. :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása