Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Imádnivaló sing along reklám

Az amerikai Comcast internet+digitv+telefon szolgáltató nem hétköznapi módját választotta az előfizető toborzásnak. A kampány apropója kétségkívül az Egyesült Államokban kormány rendelettel alátámasztott digitális televíziózásra való átállás.
A Comcast Town elnevezésű mesevilág pedig jó háttér és kimeríthetelen platform a különböző felhasználók megcélzásához. Az ügynökség ennek megfelelően kihozta ebből az ötletből a maximumot: az imádnivaló tévés szpotok valamint a minisite látványvilága nálam eleve csillagos ötös, hála egykori Sims függőségemnek.

Hogy kik a szereplők? Mi. Meg az öcsénk. Meg az anyu az ő barátnőivel. Meg az apu és a hülye szomszéd. Meg a pasid a haverjaival. Ja és a hugod aki egész nap csetel. A szereplőknek hála rengeteg dolog legalizálódik a háztartásokban, például a tény, hogy a szüleink generációja számára is végre teljesen mindennapi szükséglet a digitális világban való részvét akár szórakozás, akár kapcsolattartás céljából. Vagyis elérkezett a jövő és beköltözött a lakásokba. Legalizálja továbbá a LOL, ROTFLOL, az OMG és egyéb általunk, azaz a fogyasztók által megteremtett kifejezéseket melyek a már létezőnek mondható lolspeak nyelv elemei.

Ez pedig mind nagyon előremutató és példás szemlélet egy ekkora cégtől A reklám rímei és bugyuta dalocskája észrevétlenül ássa be magát az emlékezetünkbe a visszatérő elemnek szánt gitározó mókus figurájáról nem is beszélve. A már említett karaktereket egyébként csak még közelebb hozza az átlag nézőhöz a suta énekhang ami valahogy mégsem bántó. Engem a "lejtmenetszabályzóval szép lassan" énekére emlékeztet amit szintén nagyra értékeltem míg az "anyu varázsol a klorox-szal" vagy a többi tisztítószeres reklámoperett felidézése mai napig fizikai fájdalmat okoz.

A http://www.comcasttown.com/ oldalon berendezhetitek a saját lakásotokat 5000$-ból amivel Comcasttown lakosává válhattok. Ennek előnyeit kutassátok fel ti, én a Simshez hasonlóan itt sem jutottam tovább a lakberendezésnél. Akinek van kedve, az megnézheti mind a 6 szpotot (vigyázat dallamragadás-veszély!) Kíváncsi vagyik, ti megtaláljátok-e a csoportosan távolsági buszra szálló VHS kazikat, a bajszos gonosz paradicsomot, az internet felirat formájú gyorsvasutat, a kosarazó pingvint elrabló csészealjakat és a minden epizódban más helyzetben visszatérő óriás gömb fejű robotcsapatot.

 

Nem mellesleg ezt a posztot cyberpanka írta, akinek ezúton is nagy köszönet!

Címkék: humor tévé látvány reklámzene

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr701011653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.03.19. 15:12:55

Én olyan paraszt voltam, hogy csak a simfarmot szerettem. :D
Amúgy annak ellenére, hogy kocka hajlamaim vannak, nem ragadott el. Bár tényleg nagyon jól odatették ezt a reklámot.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.03.19. 16:35:34

Gyerekeknek ne mutassátok meg, mert nagyon rá tudnak kattannni!

Sakál lamtitkár 2009.03.19. 17:52:24

Nekem már van egy fasza kecóm Comcast Town-ba! Van bringám, egy alien szőnyegem, lávalámpám, bonsai-om...stb. Viszont a hulu-n nem tudok filmet nézni akármennyire szeretném! Very sad!

cyber panka 2009.03.20. 09:44:03

olyan aki kosárlabdázik.

macskabajsza · http://tejfolterminator.blogspot.com/ 2009.03.21. 18:28:44

nekem a Juno c. film eleje ugrott be elsőre.

www.youtube.com/watch?v=20PQBtyfNZY

Hasonlít ez a félig rajzfilm-félig igazi, meg a háromakkordos dallamvilág is - nem?

Herczeg Márk 2010.03.30. 15:25:50

Az utolsó mondatot pólókra kéne nyomni.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása