Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Harapjon Obamát, nyaljon Barackot!

Az új amerikai elnök körüli felhajtást, az Obamániát meglovagló reklámoknak se szeri se száma mostanában. Ezek közül azonban kiemelkedik kettő, ami olyan gyönyörű pédáját adja a hülyeségnek, hogy az már szép. Az egyik, egy német cég által a piacra dobott és Obama-ujjak névre keresztelt csirkemell falalatkák, a másik pedig egy csoki belsejű vanilia jégkrém itt a jobb oldali Napi adag rovatban is látható, Obamát a Fehér Ház előtt mutató, Black in White fősorú hirdetése. Személy szerint én már rég telítődtem a Barackos reklámokkal, de úgy látszik még mindig vanak, akik szerint érdemes újabb bőrréetegeket lehúzni az elnökről, már ha ez nem számít politikailag inkorrekt kifejezésnek. Aki még szívesen bobázná agysejtjeit további példákkal, az nézzen török bankreklámot, ahol a harmincnak hazudott ötvenes állatorvos helyett Obamát láthatja egy sajtótájékoztatón, amelyen személyesen magyarázza a nézőknek a bank akciós kamatlábait.

Címkék: politika humor botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr561013018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herrera kapitány 2009.03.20. 10:35:07

Ehhez azért elég nagyfokú elborultság kell. Eszembe is jutott erről, hogy vajon ő mit szól hozzá? Reklám-reklám, de Obama ujjak???

arasuna 2009.03.20. 12:34:13

Reklambuzi

Mi a megfejtese a heti reklamfeladvanynak? Nagggyon kivancsi vagyok ma,na!

Külföldi Viktor 2009.03.20. 13:20:17

hát, bizony a bűnrossz reklám nem kímél semmit és senkit, se férfit, se nőt:
napielet.hu/napi/rovat/reklama/1540/belebujt_a_kisordog

cyber panka 2009.03.20. 15:48:07

ez elég bénaság. az oké hogy fingersnek meg stripsnek hivják ezeket a csirkemell csíkokat de komolyan jó ötletnek hitték a fingers elé Obama nevét?
Persze lehet hogy el akarják terjeszteni ezt az elnevezést mint a Jókai bablevest? Volt már náluk példa ilyesmire, az iraki háború idejen volt egy pont amikor Franciaország szembement az amerikai politikával és ekkor USAban aki hazafi volt az a "french fries" helyett "freedom friest" használta. és büfékben, boltokban is sok helyen inkább ezt írták ki.
Apropó Jókai bableves, milyen vicces lenne egy két Obama fingershöz hasonló termék itthon:
Gyurcsány bukta, Fodor negró, Orbán kolbász, Demszky nyugtatótea, Bokros eldobható borotva

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása