Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Firkáld össze a buszok oldalát!

Nem, senkit sem akarok tagelésre buzdítani, aminél ócskább és szánalmasabb dolgot keveset tudok elképzelni. A buszok oldalára való firkálásra a clevelandi baseballcsapat, a Cleveland Indians buzdítja a híveit, arra kérve őket, hogy írják alá a buszok oldalát - amelynek teljes felületét reklámmatricával vontak be - hogy így fejezzék ki a törzshöz, azaz az indiánokat támogató szurkolótáborhoz való tartozásukat. Érdekes ötlet, aminek ha mások nem is, a helyi papírboltok tulajdonosai biztosan örülnek, mert megdobja majd az alkoholos filcek utáni keresletet. Kíváncsi lennék, nálunk milyen hatása lenne egy ilyen kampányak. Kétlem, hogy az emberek rendeltetésszerűen tudnák használni a felületeket. Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy a támogatói aláírások helyett politikai töltetű üzenetek, mocskosfradik, szőrösbunkók és hasonló okosságok szerepelnének. via: adrants

Címkék: bkv

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr211031197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.03.29. 18:26:07

Igen, azért egy ilyen dologhoz fel kell nőni, mind az utasközönségnek, mind a közlekedési társaságnak (ezt csak szép, tiszta, karbantartott járművekkel lehetne megtenni).

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása