Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi reklámdilemma

A twitteren már egy ideje írogatom a bennem időről időre felmerülő, reklámokkal kapcsolatos,  hol komolyabb, hol komolytalanabb, inkább költői, mint konkrétan megválaszolható egymondatos kérdéseket. Ezentúl ebben a rovatban teszem majd őket közzé, hátha valaki mégis tudja rájuk a választ. Íme mai gyötrő reklámdilemmám:

Vajon tegnapról mára hány százalékkal emelkedhetett egy reklámmatrica elhelyezésének ára a Brawn GP autók oldalán?

Címkék: reklámdilemma

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr781031546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2009.03.28. 20:23:36

ebböl is látszik, mekkora zseni ez a richard branson. az utolsó pillanatban, még az edzések előtt, lett a csapat támogatója. szerintem nemsokára, nem sok hely lesz a hatalamas "virgin" logo mellett:)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.03.28. 22:41:18

Szerintem is égtek a vonalak ma a csapat merketingrészlegénél. Branson beugrása tényleg ügyes volt. Azt néztem, hogy a boxutcában már ő osztogatott autogramot:)

Ariadne12 2009.03.28. 23:20:49

Gyakran lehet látni mostanság egy utazási iroda hirdetését (Tui?) egy tengerben úszó matracon napozó nővel és a felirattal, hogy "Mindenkit hazahozunk, azokat is, akik nem akarják." Nem értek a reklámokhoz, de naponta derülök rajta, ha látom, szerintem egyszerű, de jól sikerült reklám. :)

Nem igazán tudtam, hova írjam, szóval sorry, hogy ideoffoltam...

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.03.29. 10:05:54

Most, hogy mondod, valaki el is küldte nekem a múltkor (megvan, Cigiző), de valahogy elfelejtettem. Mindjárt elő is keresem. köszi.

goebi 2009.03.29. 18:42:33

kíváncsi leszek hogyan fog kinézni a kocsi jövő hétre... :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.03.29. 19:13:22

Ha minden jól megy, addict logó biztos lesz rajtuk! Küldtem levelet Ross Brawnnak, és cserébe ajánlottam bannerhelyet a blogon. Meglátjuk, mit válaszol a főnök.

Chalabre (törölt) 2009.03.30. 18:03:23


Egy kis piros-fehér-zöld Magyarország térkép-matrica ráférne a Brawn járgányok seggére, mint országimázs ,-). Hátha mi is "feltámadunk", magukkal rántanak szédítő sebességgel!

p3d3str1an 2009.04.03. 15:21:19

Én is azon morfondíroztam, amikor leparkoltak a végén a kocsik, hogy most mekkorára nőtt hirtelen a dollárban kifejezett reklámértéke annak az egy árva Virgin logónak az orron :)

Mediadroid 2009.04.03. 21:01:36

Izgalmas kérdés, ami biztos, az, hogy megemelkedett az ára... de az is lehet, hogy eleve magasak voltak az árak, azért maradt üres a kocsi... (azért figyelitek, hogy az egyetlen szponzor is csak annyit kapott, amennyiért fizetett... ez a hidegfejű-vérprofizmus kegyetlen valósága...)

De más oldalról is érdekes lehet megnézni ezt a Brawn ügyet. Én most csak kérdéseket dobok fel (ha érdekel bárkit :-) ): Aki F1-ben akart pénzt költeni, az nem tette ezt meg a szezon előtt? aka Maradt még fizetőképes szponzor? A csapat sikeressége önmagában mire elég? Button és az öreg Barrichello elég érdekesek egy szponzoráció aktiválásához?

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása