Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stresszlabdával a mellrák ellen

A mellrákot szemmel nem lehet észrevenni, de renszeres önvizsgálattal még idejében kitapintható, ami nemcsak a mellet de a beteg életét is megmentheti. Erre a köztudott, sokak által mégis elhanyagolt igazságra mutat rá a Roche gyógyszeripari cég kampánya, amelyben kis stresszlabdákat osztogattak a járókelőknek. A labdák arra valók, hogy nyomkodjuk őket, így vezetve le a feszültésget. Amint azonban összepréseljük a kis szivacslasztikat, a belsejükben egy kis görcsöt fogunk érezni, mivel a labdák közepében egy kemény golyót helyeztek el. Ez a megoldás ügyesen vezeti rá az érintetteket az önvizsgálat fontosságára, amit a labdákon olvasható "A mellrákot nem látod, de érzed" sor is megerősít. Egyszerű, emlékezetes ötlet, ami ráadásul a megtartott és néha elővett labdának köszönhetően folyamatosan emlékeztet az üzenetre. 

Címkék: nonprofit

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr971030662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.03.28. 13:40:58

még gimiben a nénik hoztak nekünk kis műmelleket h tapizzuk ki bennük a mellrákot. nagy kaland volt, de legalább talán volt vmi értelme.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.03.28. 13:41:38

a nénik alatt a sulidoki és tsai értendők :D

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.03.28. 13:58:48

Én csak a stresszmellet ismerem, ami egy folydékkal töltött, mell formájú gumilabda a Repülő tehén boltok kínálatából. Abból is lehetne ilyet csinálni, bár azt hiszem, még a jó ügy sem tudná ízlésessé varázsolni.

gojszi 2009.03.29. 15:53:50

Mindennapos használati tárgyba ágyazni egy ilyen fontos emlékeztetőt...szerintem tökjó, engem meggyőzne. Az meg, hogy nem valamilyen fogyasztásra buzdít, csak hab a tortán. (Persze, ez nem a labda érdeme, csak eszembe jutott, hogy ettől "kedvencebb" tárgyam lenne, mintha plö. wellness-centrumot reklámozna.)

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.03.29. 18:23:18

Ügyes ötlet, ráadásul hasznos is. És bár én nem vagyok nő, de mint meglehetősen empatikus emberi lény és a mellek haszonélvezője, én is átérzem a problémát. Hölgyeim, tessék odafigyelni önmagunkra!

albinoblacksheep 2009.03.30. 18:44:05

Kíváncsi vagyok a férfiakat hogy veszik rá a prosztata vizsgálatra??? Tessék itt a stresszlyuk nyúlj bele! Érzed? Akkor futás a dokihoz és fogd meg a bokád!!!! :)

viktor134 2009.05.10. 18:13:09

ötletes és támogatandó.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása