Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A nyitott napfénytető veszélyei

Egy nyitott napfénytető kifejezetten praktikus dolog, bár vannak helyzetek, amikor használata nem igazán ajánlott. Ezek közé tartozik az, ha egy jóllakott galambraj húz el felettünk, ha egy higanyterminátor kapszkodik a tetőnkön, vagy ha anakondáktól hemzsegő esőerdőben gázolunk át terepjárónkkal. Az én kocsimon nincs ilyen, így teljes biztonságban érzem magam, és önfeledten nevetek mások baján. via: advertolog

 

Címkék: humor autó állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr471042164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chalabre (törölt) 2009.04.02. 19:10:49


Hát, itt most pont nem a nyithatóságát hangsúlyozzák :-))), csak az irigykedők vágnak vissza ezzel :-). Csak a panoráma napfénytetőt reklámozzák, hogy a fejed feletti világtól sem foszt meg. Tágabb dimenziót nyújt a környezeted befogadásához. Különben lemaradhatsz akár a jóllakott galambraj anyagcseréjének szemléléséről vagy épp egy élő anakondainda felejthetetlen látványáról.

Inkább a teherbírása és törésállósága ami ezek után érdekelne ,-).

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.04.03. 13:23:53

@Chalabre: Különösen ha az anakonda által felvonszolt turista a tetőre esik :). És ahogy elnézem, MTB-cipő van rajta, gyanítom, hogy az anakonda is ezzel esett neki, hogy I láb you.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása