Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keira Knightley a családon belüli erőszak ellen

Agyonverte barátja a színésznőt! Sokkoló videó! (Story Online), Brutálisan összeverték Keira Knightley-t! (Femina), Sokkoló reklámban verik a színésznőt! (Hírsarok), Csúnyán helybenhagyták Kierát (MTV). Ez csak néhány azok közül a címek közül, amelyeket a Woman's Aid szervezet reklámjáról szóló cikkeknek adtak. A reklámok iránt nem különösebben érdeklődő, de a botrányokra vagy azok árnyékára azonnal moccanó sajtó önként és dalolva vitte a hírét a családon belüli erőszak elleni kampánynak, ami már önmagában is mutatja, hogy jó ötlet volt Kiera befűzése, és egy ilyen film leforgatása.

Az amúgy tényleg jó és megrázó filmet mellesleg az a Joe Wright rendezte, aki dolgozott már együtt a színésznővel a Vágy és vezeklés (Atonement) című filmben is. Az angolul kevésbé jól beszélők kedvéért annyi a sztori, hogy Keirát a forgatásról hazatérve a párja várja otthon este, hogy egy féltékenységi jelenetet rendezzen. A jelenet azonban eldurvul, és amikor a partnere arcul csapja, a színésznő riadtan jelzi, hogy ez nincs a forgatókönyvben. A férfi azonban rá sem hederít, a földre löki és rugdosni kezdi, miközben az áldozat kétségbeesetten kiabálja, hogy ő nem erre szerződött. A kamera azonban egyre csak hátrál, kivonva bennüket az eseményekből, és magára hagyja őt a stúdióban. via: adgrabber

Címkék: celeb nonprofit

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr401044804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.04.05. 09:22:25

Nem tudom, ki írja az indexes blogajánlót, de csípem a humorát:))

lolperec 2009.04.05. 09:43:51

2 nő meghal házi erőszaktól hetente..
és gondolom már nagyon unják..

hetente két nő hal meg házon belüli erőszaktól..
ha donétolok nem fog meghalni nő, vagy a wumenzéd társaság Bentleyvel vagy Jaguárral siethet majd a bajbajutottak megsegítésére?
jó kérdés.. érdekes világ.. jó biznisz..

Sean 2009.04.05. 10:01:54

Én azokat a nyomorult majom publicisztikailag nulla, ruppótlan, mindenféle kreativitástól mentes, csak azértújságcikketíróhogyrákkattinséskapjonértepénztfűre "médincsájna ""újságírókat"" verném agyon, de nem játszásiból. A magyar publicisztika évek óta halott. És az a jó, hogy az index is évek óta ezen a szinten van.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2009.04.05. 10:17:41

@Sean: tele vagy feszültséggel, úgy tűnik. Gyere ki a Füvészkertbe!
8ker.blog.hu/2009/04/05/cseresznyeviragzas_unnep

robina 2009.04.05. 11:06:39

ez nagyon durva. jó figyelemfelkeltés-

respecta /01 2009.04.05. 12:05:52

"...jó ötlet volt Kiera befűzése, és egy ilyen film leforgatása." - sajnos!
Muszáj beszélni, tudni róla - a mód mindegy, ha tesznek ellene.

asztalfióknak suttogó 2009.04.05. 14:10:47

Hú de jó. Respect. A hatás nem marad el, és hogy a magyar bulvársajtó felkapta, csak jót tesz a kampánynak. (És minősíti a magyar bulvárt... mint mindig.)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.04.29. 10:52:24

A reklámfilm napokban történt betiltásához gratulálok az angoloknak... ORTT színvonalú kifinomult nagy gondolkodók lehetnek a döntés élén. Rohadjanak meg, ez a film pont olyan, amilyennek lennie kell.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.04.29. 11:36:52

nosferato
Igen, ez a döntés engem is meglepett, pláne, hogy eddig alig volt olyan reklám, amit elmarasztaltak volna, beleértve a Bernardo's ennél keményebb filmjeit is.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása