Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Feketén plakátol a Magyar Turizmus Zrt. Bécsben?

A Bank Austria meghatározott időközönként készít egy felmérést arra vonatkozóan, hogy a kedvelt osztrák nyaralóhelyeken mekkora az euró vásárlóereje. Mivel ezek között az országok között nálunk zuhant a legnagyobbat a nemzeti valuta értéke, így nem csoda, ha az idei kimutatásból az jött ki, hogy nálunk sokkal több mindent lehet venni 100 euróból, mint mondjuk Mallorcán, a vásárlóértéke egész pontosan 65%-kal magasabb mint a sógoroknál. Ez is egy szempont a nyaralóhely kiválasztásánál, így a Magyar Turizmus Zrt. által indított "Verdoppeltes Urlaubsgeld" azaz "Dupla költőpénz" kampány akár ügyes húzásnak is nevezhető.

Ezzel párhuzamosan azonban állítólag szó szerint ellepték Bécs utcáit a Bank Austria kimutatását hirdető vadplakátok, amelyeket nem tudni, hogy pontosan ki pakolt ki. Azt nem hiszem, hogy unatkozó bécsiek szórakoznának ezzel, és ellenséges békaemberek vitték volna őket oda ürgebőrbe varrva. Nagyon valószínű, hogy ebben is a mi Zrt.-nk keze van, amit ők a azonban határozottan tagadnak. Nem is tehetnek mást, hiszen máskülönben jól seggbe lennének rúgva, ami nem vetne különösebben jó fényt az országra. Az indexen valami rejtélyes oknál fogva gerillakampánynak nevezett akció keretében szórólapokat hurcolnak a szórakozóhelyekre, ezt tömködik az ablaktörlők alá, és szállodákban, éttermekben felejtik ott. Én örülök neki, ha több osztrák szórja nálunk a pénzét, de jó lenne tudni, hogy mi van a háttérben, nem szeretnék legközelebb "Ne plakátolj magyar!" feliratú táblákba botlani a Hilferen.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr261050483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kutyuu 2009.04.07. 16:33:33

Nos, amíg az osztrákok szemrebbenés nélkül odacsinálnak az orrunk alá a szemétégetőjükkel, nem hiszem, hogy bármiféle plakátrengeteg miatt kellene álmatlanul forgolódnod...

Labancz 2009.04.07. 16:50:03

Szerintem nem kéne idecsalogatni őket. Pont elég, hogy Kőszeg és Sopron már elesett. Nem kellenek ide osztrákok. Minek annyi külföldi!?
A magyar válság a magyaroké!!

B3NZiN 2009.04.07. 16:52:47

A rába miatt is így aggódsz ?

El kéne végre felejteni ezt a "juj mit fognak gondolni rólunk dolgot", a világon mindenki nagy ivben szarik ránk, mindenki csak a saját érdekét nézi, lassan nekünk is ezt kéne tenni, ahelyett hogy folyton azon agyalunk magyarország melyik lépéséről mit fognak gondolni máshol.

yafet 2009.04.07. 16:55:57

Plussz pár ezer EURO-ért nem hiszem, hogy érdemes lenne egy seregnyi kapzsi Josef Fritzl-t kis hazánkra szabadítani!

asztalfióknak suttogó 2009.04.07. 17:35:16

Nem kell mindenért az osztrákokra fújni, csak ahol megérdemlik. A Rábánál meg a szemétégetőknél megérdemlik.
De azért, mert idehozzák a pénzüket, én nem szidnám őket, bármilyen negatív tapasztalataink lehetnek egy-egy bunkó kűfődivel. Ha kapzsi, az csak nekünk jó.

Épp ezért nem mindegy, mit közvetít Magyarországról a Turizmus Rt. Ha kipattan vmi, akkor aztán tényleg nem jönnek ide és a magyar válság külföldiek nélkül, teljes egészében a miénk lehet, sírhat majd busa magyar fejünk, hogy rajtunk senki sem segít.

Sopron és Kőszeg meg nem esett el, váruk büszkén áll (arra lakom), büszke magyarok lakják, nem, nem adták el a lelküket és nem vesztették el büszke magyar identitásukat. Mondjuk sokan járnak át Ausztriába vásárolni (lásd Hilfer), bezzeg akkor meg az a baj, hogy megy ki a tőke Magyarországról, mi?

Ja, és az a környék Magyarország 2. legfejlettebb régiója. Többek között a kapzsi Josef Fritzl-ék miatt.

mizie 2009.04.07. 17:54:22

szerintem ez menő dolog. ha csinálnának hozzá a plakátkampány végén egy jó spotot a tv-be akkor még ennél is jobb lenne. Ezerszer inkább az ilyen húzások mint az aranyáron vett londoni taxireklámok.

Telepito · http://telepito.dolgok.com 2009.04.07. 18:18:37

Jöjjenek csak, költsék a pénzt!

balazsman 2009.04.07. 18:53:12

ennél rosszabb már nem lehet a megítélésünk a sógoroknál, és az övék sem áll éppen jól itt, tehát mondhatni "egálban" vagyunk... egy kis szórólap ide vagy oda, az már nem jelent semmit, ha pedig idejönnek vacsizni, fogorvosozni meg miegyéb, az csak jó.

ethan blow 2009.04.08. 14:58:33

Ne szemetelj, osztrák!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása