Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Plakátmagány az utcákon

Az elmúlt években olyan hihetetlen mértékben teleszórták a kölönböző outdoor cégek óriásplakáthelyekkel a várost, hogy szinte már sem eladni, sem ellenőrizni nem tudják őket. Ennek eredményei aztán az egyre gyakrabban látható üres, kék lapokkal leterített, vagy magára hagyottan fakuló-aszalódó plakátok, amelykbe úton-útfélen belebotlik az ember. Ez a tendencia Mr. Wolfnak is szemet szúrt, aminek örömére két kirívó példát meg is örkített:

HAJLÁ FLADI!

A Kétfarkú Kutya Párttal készített interjút PR cikként indíthatnánk Effie-re, mert láthatólag elementáris hatást gyakorolt. A pár hete készített fotó (nem kapkodok a feltöltéssel) megörökítette, ahogy Farkasházy Tivadar aka. Teddy az éj leple alatt világgá kürtölte sporthitvallását. 

Szívdobbanás:

Vannak dolgok, melyekkel nem viccel szívesen az ember. Ezen a plakáton kettő is akad. Az a hihetetlen, hogy minimum egy hónapja látható ebben a felállásban (régi 2-es úton), és ami még okkultabbá teszi a helyzetet, hogy a lencse végre kapott óriás-poszteren kívül még két esetben láttam ugyanígy Kaiser Ede fölött leváló kislányos montázst.

Hozzászoktam már, hogy ami egyszer felkerült, azt leszarja mindenki addig, míg újabb plakátot nem ragasztanak a helyére, így nem lehetetlen belefutni római kori választási plakátokba eldugottabb helyeken, de azért az üzemeltetők legalább extrém esetekben felkaphatnák a csirizes vödröt két copacabanai nyaralás között.

 

Címkék: hungarikum

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr61137445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NIN|JA (törölt) 2009.05.22. 14:48:53

az első vicces, a másikon meg látszik az idő vas foga...
Kicsit szívszorító...de legalább annyira irónikus.

Ez kb olyan, mint a véletlen szerűen rotálódó bannerek amik éppen véletlen mindig olyan cikk mellett jelennek meg, ahol nem kéne...

tomi888 2009.05.22. 15:09:09

A Kaiser Edés az mi volt?

Szabó Patrícia 2009.05.22. 15:53:21

én úgy tudom, nem véleztélen, hogy ezek a bannerek épp ott jelennek meg, hanem tematikusan helyezik ki őket, keresőszavakkal, meg ilyesmi, így láthattam egy 135 áldozatos hajókatasztrófa cikkbe ékelve egy horvátországi vitorlás nyaralás hirdetését tavaly. hajó - hajó, same-same

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.05.22. 16:49:31

A Budafoki út-Dombóvári út kereszteződésében az IP West irodaház mellett (vasúti töltésnek háttal) van szintén egy remek kék-hátterű plakát, aki arra jár, nézze meg, fent van valamelyik nagy matematikai függvény képlete (szégyen, hogy nem tudom, pedig még tanultam is).

NIN|JA (törölt) 2009.05.22. 16:57:50

@bulgakov: igen én ezt nem akartam így megfogalmazni, mert az ügynökség szerint akik befűzik a bannereket, ők állítják, hogy ez nem így van és erre figyelnek...
nah perszepersze...:)

Mr_Wolf 2009.05.22. 23:53:12

@tomi888: Kaiser barátunk a Móri ártatlan című könyvét népszerűsítette.

@ani_maxxx:
Az a gondom, hogy nem az idő vasfogát látom benne - hiszen három óriásposztert láttam, három különböző helyen - minden esetben ugyanaz a szélső csík vált le a kislány plakátjáról - ugyanúgy Kaisert láttatva. Természetesen nem hiszem, hogy szándékos lenne, inkább valószínűsítenék valamilyen gyártási vagy emberi hibát. Ugyanakkor majd figyeljétek télen az EP plakátok foszlányait.

@bulgakov: Jól tudod, de a keresőmarketingben pont az lenne a süti, hogy nem csak kulcsszavak mellé rendel, hanem bizonyos kulcsszavakat ki is zár. Pl. A te általad említett hajós példánál le kellett volna tiltaniuk a banner megjelenését "katasztrófa", "animalszex a fedélzeten", és "csókoljátok meg a fenekem hajó - hanemjó" kulcsszavakra.

Hú de aktívan válaszolgatok. Beszarás ez a koranyár tele energiával.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása