Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Te melyik Volkswagen vagy?

Először csak a Facebook felhasználók, de mostanra már az iwiwesek is részesülnek abban a kegyben, hogy idétlenebbnél idétlenebb személyiségtesztnek álcázott elmebajos alkalmazások segítségével deríthetnek ki magukról borzasztóan érdekes dolgokat. Megtudhatják példál, melyik Szomszédok karaternek, melyik focicsapatnak, együttesnek vagy éppen cipőfajtának felel meg leginkább a személyiségünk.

Ezeknek az értelmetlen alkalmazásáoknak a mintájára készített a Crispin Porter a Volkswagen márkának egy Facebook tesztet, amekyet a különféle VW autókra szabtak. Elsőre ez is ökörségnek tűnhet, de ha belegondolunk, mégsem az. Egy cípőfűzővel ellentétben egy autójával az ember mindig közelebbi kapcsolatban áll, és a választásában a pénztárcája mellett valahol tényleg kifejezésre jut a személyisége is. Az alkalmazást profin felépítették, jól átlátható, egyszerűen kezelhető, és az eredmény után sem engedi el a kezünket, hanem elvisz az egyes klasszikusok fanklubjaihoz, ahol és feliratkozhatunk a GTI, a VW kisbusz vagy éppen a bogár rajongói közé. Igazi lovemarképítés ez ügyesen használt közösségi médiával, pont úgy, ahogy ezt manapság kell.  Nézzétek meg, ti melyik VW lennétek.

Címkék: autó online

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr991147744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NIN|JA (törölt) 2009.05.28. 09:20:35

Franko!:)
A GM- nem se artana/artott volna...;)

nemuccaszoc 2009.05.28. 09:34:33

Sima új Golffal is kibékülnék :)

balazsman 2009.05.28. 10:32:29

Csak ne lenne ez a hülye szokás, hogy átnevezik az egyes típusokat... miért jobb a "Nyúl" mint a Golf?
:o

TPZ 2009.05.28. 11:55:22

Nem képes magyar karaktereket megjeleníteni, valamint sehol nem látok semmilyen tesztet, a fél perce létrehozott profilom alapján ajánlott nekem két szart. Szerintem ez egész egyszerűen gáz, blogposztot semmiképp nem ért.

Akkor már inkább a Selecta sorozat:

shop.volkswarenhaus.de/media/content/bugselecta.htm

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása