Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amit minden ügyfélnek látnia kellene

Előfordult már, hogy az ügyfél nem fizetett időben? Vagy hogy egy előre megállapodott árból az utolsó pillanatban megpróbált pofátlanul alkudni, úgy téve, mintha nem is lett volna korábban egyezség? Hogy olyan helyzetet teremtett, amiben a nyertes kénytelen volt gyakorlatilag az önköltségi ár alá menni, hogy nyerhessen? Hát persze, hiszen többek között a reklámbiznisz is így működik. Az ügyfél mindenható, az ügyfélnek mindent szabad, ott és olyan stílusban alkuszik, ahogy neki tetszik. De lépjünk egyet hátra, és nézzük meg, hogy festene ez a hozzáállás, ha nem az üzleti tárgyalásokon, hanem hétköznapi szituációkban akarná ezeket a technikákat bevetni valaki. Fergeteges paródia az ügyfél pofátlanságairól, amit persze csak az vegyen fel, akinek inge. A filmet a Vámház körút blog látogatói már láthatták, tőlük elnézést kérek, de éppen amiatt tettem ki az addictra is, mivel ott akkora sikert aratott.

Címkék: paródia

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr191152273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ipszylonka 2009.06.02. 21:15:30

Ez hatalmaaaasss!!! Mennyire igaz....

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.06.02. 22:46:50

Tényleg adjatok ennek a kisfilmnek egy esélyt, mert nagyon-nagyon jó!

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.06.03. 08:54:25

Hát biztos nehéz a helyzetük, de tudod, két fél kell hozzá... Engem annyiszor próbáltak már átcseszni, akinek nem inge ugye... A nagy semmiért, bár én most nem a kivitelezésről beszélek, hanem stratégiai tervekről. Most nem vmi parttalan vitát szeretnék kezdeni, mindenre lehet biztos példát találni, csak annyit elmondani, hogy van oka, amiért ez "elfajult".

Critmiss 2009.06.03. 23:14:43

Ez mekkoraaaa! Zseniális.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása